Рівне:

Створення та просування сайтів

Припинення подачі газу на Рівнеазот призведе до екологічної катастрофи

Актуально 28-травня, 2009, 11:379 prov 3 114
Припинення подачі газу на Рівнеазот призведе  до екологічної катастрофи

Міська влада Рівного занепокоєна можливістю зупинки очисних споруд міста у разі припинення газопостачання на ВАТ “Рівнеазот”.
“Через неузгодження з поставками газу роботу на ВАТ “Рівнеазот” припинено. Поки зупинка підприємства не загрожує екології Рівного. Міська влада отримала гарантійний лист від дирекції підприємства, де сказано, що газ на котельню очисних споруд подається без зривів. Але очисні споруди можуть зупинитися, коли котельня не отримуватиме “блакитне паливо”, — повідомив ЗІКу заступник міського голови Рівного з економічних питань Сергій Васильчук.
У прес-службі ВАТ “Рівнеазот” повідомили, що НАК “Нафтогаз України” має намір протягом 5 днів повністю припинити поставку природного газу на підприємство, мотивуючи таке рішення начебто напевнимим боргами підприємства за березень та квітень поточного року. На підприємстві заперечили наявність боргів за природний газ. У прес-службі повідомили, що ВАТ “Рівнеазот” не закуповує паливо у “Нафтогазу”, і в березні-квітні використовувало власний газ, який придбало раніше, що підтверджується необхідними документами.
У прес-службі ВАТ “Рівнеазот” також підтвердили можливість зупинки очисних споруд у разі повного припинення подачі природного газу. На підприємстві розцінюють дії “Нафтогазу” як один із проявів політичного тиску на підприємство з боку уряду Тимошенко та застерігають, що “газові ігри” з “Рівнеазотом” можуть призвести до справжньої екологічної катастрофи, коли місто буде залито нечистотами, а підприємство не зможе подалі утилізувати відходи виробництва аміаку.
Очисні споруди м. Рівне входять до цілісного майнового комплексу ВАТ “Рівнеазот” та обслуговуються підприємством.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору