Рівне:

Створення та просування сайтів

"Рівнеазот" звинувачує Тимошенко і "Нафтогаз України" у політичному тиску

Останні новини 27-травня, 2009, 15:389 Lobanovskiy 1 053
ВАТ "Рівнеазот" звертається до НАК "Нафтогаз України" з проханням перестати вводити громадськість в оману щодо припинення газопостачання заводу і визнати політичний підтекст тиску на "Рівнеазот" і його акціонерів. Про це ZAXID.NET повідомили на "Рівнеазот"

"Рівнеазот" спростовує заяву НАК "Нафтогаз України" про нібито самостійному припиненні споживання газу підприємством 25 травня. "Рівнеазот" констатує факт, що повне відключення підприємства від газопостачання відбулося 5 травня 2009 року, що підтверджує і Повідомлення про відключення поставок газу, яке надіслали на завод 27 квітня.

ВАТ "Рівнеазот" підкреслює, що відключення підприємства від газопостачання було проведено незаконно. Завод має свій в розпорядженні ресурси природного газу, що належать йому по праву власності, достатніми для повноцінного функціонування підприємства в травні. "Рівнеазот" поставив в популярність про цей факт "Нафтогаз України", і тепер констатує неправомірне ігнорування законної вимоги про поставки газу з боку державного монополіста.

ВАТ "Рівнеазот" констатує політичний тиск на завод з боку уряду і "Нафтогазу України" шляхом газового шантажу, і вимагає негайного відновлення поставок природного газу на підприємство.

ВАТ "Рівнеазот" попереджає НАК "Нафтогаз України" і уряд про відповідальність за можливі екологічні наслідки припинення газопостачання заводу, а також соціальну напруженість унаслідок вимушеного простою підприємства.


ZAXID.NET
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору