Рівне:

Створення та просування сайтів

На “Рівнеазоті” надають консультації працівникам, яких хочуть звільнити

Актуально 20-сер, 2009, 14:049 prov 1 080
На “Рівнеазоті” надають консультації працівникам, яких хочуть звільнити


На ВАТ “Рівнеазот” ,служба зайнятості проводить консультації для працівників, які потрапили під скорочення. Про це повідомили у Рівненському обласному центрі зайнятості.
На таких заходах уже побували 118 працівників, з різних цехів та управлінь. Фахівці Рівненських міського та районного центрів зайнятості інформують, попереджених про скорочення, працівників про стан ринку праці Рівного та району, юридичні аспекти звільнення з підприємства, послуги державної служби зайнятості, порядок реєстрації, права і обов’язки безробітних громадян.
Спільно з представниками підприємства, розроблено графік групових консультацій та відпрацьовано механізм реєстрації громадян у центрі зайнятості, в умовах масового звільнення з підприємства.
Консультації спеціалістів служби зайнятості проходитимуть щовівторка та щосереди, у приміщенні адміністративного корпусу підприємства.
Нагадаємо, раніше керівництво ВАТ “Рівнеазот” офіційно подало до Рівненського міського центру зайнятості документи про звільнення працівників. На підприємстві працює близько 5 тисяч чоловік. Відповідно до поданих підприємством звітів про заплановане звільнення, скороченню підлягають понад 1,5 тисячі працівників. ВАТ “Рівнеазот” зупинив виробництво, через зменшення тиску природного газу в магістральних газопроводах, які поставляють паливо. Тиск знизився з нормативних 10-10,5 до 8,5 кг/м3.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору