Рівне:

Створення та просування сайтів

На "Рівнеазот" планують звільнити понад 1,5 тис. робочих

Останні новини 15-лип, 2009, 17:519 Lobanovskiy 996
Керівництво ВАТ "Рівнеазот" офіційно подало до Рівненського міського центру зайнятості документи про звільнення працівників. Нині на підприємстві працює близько 5 тисяч чоловік. Відповідно до поданих підприємством звітів про заплановане звільнення, скороченню підлягають понад 1,5 тисячі працівників. Про це ZAXID.NET повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості.
Скорочуватимуть осіб різного віку, які мають специфічні професії. Очікується, що в службу зайнятості в пошуках роботи звернеться понад 900 працівників ВАТ "Рівнеазот". Усі інші звільнені - особи пенсійного віку на загальних та пільгових умовах.
Аби забезпечити якісне обслуговування звільнених з хімічного виробництва працівників, які звернуться до служби зайнятості, спеціалісти міського центру зайнятості уже сьогодні проводять відповідну роботу: підготовлено план заходів про співпрацю міського центру зайнятості та ВАТ "Рівнеазот", створено робочу групу, готується графік прийому звільнених громадян, з головами профкомів структурних підрозділів та табельниками цехів підприємства проведені попереджувальні консультації.
Щодня надаються десятки юридичних консультацій працівникам, які попереджені про звільнення, у тому числі й по телефону.

Zaxid.net
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору