Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному будуватимуть житло для молодих науковців

Актуально 10-сер, 2006, 12:379 prov 966
Сім’ї молодих науковців Рівненщини незабаром матимуть можливість отримати нове житло в обласному центрі. Про це повідомив директор Рівненського регіонального управління державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» Сергій Пандрак.
За словами пана Пандрака, у Рівному планують створити соціотехнополіс для молодих науковців. Житло у новозбудованому кварталі мають шанс отримати майже 50 сімей молодих науковців та тих спеціалістів, які, працюючи на виробництві, водночас займаються науковою роботою.
Проект реалізується за сприяння фонду в Києві. І Рівне для реалізації цієї мети може отримати 24 мільйони гривень. Поміж тим, зазначив Сергій Пандрак, фінансуватиметься спорудження такого сіціотехнополісу за принципом 50 на 50. Тобто половина коштів надійде зі столиці, а про решту доведеться поклопотатися міській владі.
У разі реалізації цього проекту молоді науковці мешкатимуть у районі перехрестя вулиць Струтинської та Пухова. Саме у цій місцевості є достатня інфраструктура – дитячі садки, заклади торгівлі, непоганий транспортний зв’язок, що й передбачається умовами створення такого соціотехнополісу.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору