Рівне:

Створення та просування сайтів

Французькі жандарми стажуватимуться з українцями

Кримінал 04-чер, 2009, 10:019 prov 1 141
До управління Західного територіального командування внутрішніх військ прибули жандарми центру підготовки сил Національної жандармерії Франції. На базі військової частини 4114 із військовослужбовцями внутрішніх військ Західного регіону України за програмою “Монітор професійного втручання” французькі вояки проводитимуть стажування із військовослужбовцями внутрішніх військ.
Начальник управління Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України, генерал-лейтенант Сергій Конопляник, разом із представниками французької жандармерії поклав квіти до пам’ятника Тарасу Шевченка, що знаходиться на території частини. “Ці двадцять діб підготовки потрібні не тільки для внутрішніх військ, а й для вас особисто. Я маю надію, що кожен із вас кладе максимум зусиль щоб цю програму засвоїти на відмінно” — сказав на урочистому мітингу генерал-лейтенант Сергій Конопляник.
Гості побували на містечку для підготовки до служби з охорони громадського порядку, відвідали клас підготовки до служби із спеціальними макетами та картою міста, спортивний зал для занять рукопашним боєм та навчальний полігон. Жандарми залишились задоволені станом навчально-матеріальної бази і з 2 червня приступають до занять із військовослужбовцями західних областей України. Жандарми Центру підготовки сил Національної жандармерії Франції проводитимуть стажування на базі військової частини 4114 із військовослужбовцями внутрішніх військ Західного регіону України за програмою “Монітор професійного втручання”. До стажування залучили 21 військовослужбовця із Золочева, Львова, Луцька, Івано-Франківська, Хмельницького, Тернополя, Рівного, Ужгорода та Чернівців. Стажування буде проводитись за наступними напрямками: загальна підготовка: “Професійне втручання”; оволодіння без зброї противником (рукопашний бій); оволодіння зі зброєю противником (вогнева підготовка); тактика втручання. Загальна підготовка буде включати в себе вивчення правової бази та особливостей втручання в специфічному середовищі (автобус тощо). Курс оволодіння без зброї противником складається з вивчення психології противника, технік обшуку, ведення та спостереження спеціальних технік, дій голими руками та зброєю, швидких переходів від однієї зброї до іншої, технік відриву від противника на землі та захисту зброї від виривання. Після чого відбудеться заняття із комплексного застосування перелічених технік у складних умовах. Під час занять із оволодіння зі зброєю противником стажери вивчатимуть основи стрільби та заходів безпеки, прийоми та способи стрільби із пістолета Макарова та автомата Калашникова на місці, в русі, стрільбу з-за перешкоди та стрільбу в парі. Заняття завершаться вивченням технік переходу від одного виду зброї до іншого. Про це повідомив нальник групи зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації управління Західного територіального командування ВВ МВС України Вадим Голуб.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору