Рівне:

Створення та просування сайтів

Бійки в центрі Костополя

Спорт 17-сер, 2006, 13:059 prov 1 641
Сотні костопільчан минулого четверга стали свідками бійок у центрі міста. Хоча міліція, яка була при цьому присутня, не втручалася у поєдинки. У Костополі відбувся товариський поєдинок з боксу за участю збірних Збройних сил України та Алжиру. З восьми боїв господарі виграли у п’яти, двічі поступилися і одного разу арбітри не змогли виявити сильнішого — нічия.
Серед українців було двоє рівнян — Сергій Карпов та Олександр Ножовник. На жаль, Сергій свій поєдинок програв, а от Олександр зміг з честю вийти зі складного бою і переміг чемпіона Африки. Незважаючи на поразку у загальнокомандному заліку, шеф алжирської делегації Наймі Мохаммед був не надто засмучений:
— У команді переважає молодь. Такі поєдинки допомагають здобувати необхідний досвід молодим спортсменам. Незважаючи на молодість, у збірній зібрався чудовий колектив. З восьми спортсменів — шість чемпіонів Алжиру.
Задоволеним рівнем змагань у Костополі залишився заслужений тренер України, головний тренер збірної Збройних сил України Володимир Золотарьов:
— Наш суперник взяв участь у міжнародному турнірі на призи братів Кличків. Їм сподобався рівень наших боксерів та сама атмосфера змагань. Саме ці два чинники стали головним стимулом до першого товариського поєдинку між збірними командами. До речі, крім Костополя, поєдинки відбудуться у Немирові та Вінниці. Ці зустрічі сприятимуть більшій популяризації боксу.
Відмітив перший тренер братів Кличків організацію змагань та прийом гостей у Костополі. Між іншим, саме міський голова Костополя Євген Денисюк, палкий прихильник цього мужнього виду спорту, проявив ініціативу, аби змагання відбулися у Костополі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору