Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 17-сер, 2006, 13:089 prov 1 118
РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА
Лише третіми завершили півфінал Кубка європейських чемпіонів зі спідвею наші гонщики у латвійському місті Даугавпілс. Боротьбу за путівку до фіналу вели чотири команди: господарі «Спідвей Центр», «MSC» з Німеччини, «Олімп» з Праги та «Україна-Рівне». У загальному підсумку першими були господарі — 46 очок, вони здобули право виступати у фіналі, який відбудеться 3 вересня у польському місті Тарнуві. На десять менше у німців і лише третіми, з 22 очками в активі, були гонщики «Рівне-України». Замкнули четвірку чехи — 16 очок. Більшість учасників висловили своє невдоволення готовністю гаревої доріжки у Даугавпілсі.
У складі нашої команди найбільше очок набрав Гжегош Кнап — 11. Шість на рахунку Петра Дима, чотири у Віктора Гайдима і лише одне в Андрія Карпова. Жодного пункту не набрав Олександр Бородай.

* * *
Поки спідвеїсти змагалися у Латвії, на стадіоні технічних видів спорту відбувся перший етап чемпіонату «Автоспідвей-2006» в особистому заліку. Серед тринадцяти гонщиків більшість складали рівняни та лучани, один приїхав із Києва. Найцікавішими виявилися дві заключні гонки, де визначався переможець та призери змагань. Першим був Олександр Рязанов (чемпіон України–2005), який не втратив жодного очка. На одне менше у Сергія Пелешка, на два — у Сергія Миронюка. Всі гонщики представляють місто Рівне.

* * *
Юнацька збірна України серед дівчат 1990 року народження зайняла восьме місце на першості Європи у дивізіоні А, що закінчився у словацькому Кошиці. Це вдалий виступ для нашої команди (всього брало участь 16 команд). Приємно, що в складі нашої збірної грало і двоє представників рівненського БК «Сузір’я» — Ольга Красовська та Ганна Єремейчук, а другим тренером команди є їхній наставник Валерій Жартун.

* * *
Не зупиняється на досягненому рівненська плавчиха Анна Хлістунова. Після перемоги на нещодавньому чемпіонаті Європи наша золота рибка нагадала про себе у Гамбурзі на комерційному турнірі з плавання. Анна Хлістунова була другою на дистанціях 200 метрів брасом (2:25.00) і 50 метрів брасом (31:20 — рекорд України). А на дистанціях 200 (2:13,02) та 100 метрів (1:02,11) комплексним плаванням наша землячка була третьою. Відзначимо, що на турнірі зібралися найсильніші плавці світу і рівнянка поступилася лише призеркам чемпіонату світу.
Вдалий виступ Анни Хлістунової на чемпіонаті Європи з плавання відзначили у Рівненській обласній державній адміністрації. Голова РОДА Віктор Матчук вручив чемпіонці комп’ютер. Була відмічена робота тренерів Світлани Волошиної та Сергія Бондаря. Квіти з рук голови отримала мама чемпіонки.

* * *
У вівторок відбувся третій тур чемпіонату України з футболу у другій лізі. На прохання керівництва «Динамо-3» гру між столичним клубом і рівненським «Вересом» перенесли на пізніший термін. Команди мали зустрічатися у Рівному. Результати решти ігор: «Нива» (Тернопіль) — «Інтер» (Боярка) — 3:1, «Карпати-2» (Львів) — «Факел» (Івано-Франківськ) — 1:1, «Оболонь-2» (Київ) — «Рось» (Біла Церква) — 0:1, «Буковина» (Чернівці) — «Енергія» (Южноукраїнськ) — 1:1, «Нафком» (Бровари) — «Нафтовик» (Долина) — 1:0, «Єдність» (Плиски) — «Княжа» (Щасливе) — 0:0. Лідирує у чемпіонаті «Нафком», у якого 9 очок після трьох ігор.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору