Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 10-сер, 2006, 12:509 prov 970
РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА
У неділю та понеділок відбулися матчі другого туру чемпіонату України з футболу у другій лізі. Рівненський “Верес” свою зустріч проводив у Щасливому проти місцевої команди “Княжа”. Долю матчу вирішив один м’яч, який господарі провели з пенальті наприкінці матчу. Підопічні Миколи Волкова зазнали першої виїзної поразки у нинішньому сезоні — 0:1.
Результати решти ігор: “Факел” (Івано-Франківськ) — “Нива” (Тернопіль) — 1:0, “Дністер” (Овідіополь) — “Єдність” (Плиски) — 1:0, “Нафтовик” (Долина) — “Буковина” (Чернівці) — 0:1, “Динамо-3” (Київ) — “Нафком” (Бровари) — 1:2, “Енергія” (Южноукраїнськ) — “Оболонь-2” (Київ) — 2:1, “Рось” (Біла Церква) — “Карпати-2” (Львів) — 3:2.
Наступний тур відбудеться 15 серпня. “Верес” вдома прийматиме “Динамо-3”. А 11 серпня відбудеться гра Кубку України з футболу. Наша команда гратиме з ФК “Львів”.

* * *
24 серпня на центральному стадіоні “Авангард” відбудеться фінальна гра Кубка області з футболу. У вівторок відбулося жеребкування, яке виявило “господаря” та “гостя”. В результаті цього оржівський “ОДЕК” прийматиме сарненський “Маяк”. Початок матчу о 15 годині.

* * *
Тим часом оржівський “ОДЕК” вийшов у черговий етап Кубка України з футболу серед аматорських команд 2006 року. Підопічні Григорія Шаламая “без бою” пройшли 1/8 фіналу — суперник малинський “Металург” знявся зі змагань. У чвертьфіналі “ОДЕК” зустрінеться із командою “Бровар” (Микулинець), яка пройшла луцьку “Вотранс-ЛСТМ”. 13 серпня оржівці гратимуть на виїзді, а 19 прийматимуть суперника вдома.

* * *
Невдало проводить другий етап чемпіонату України з футболу серед аматорських команд здолбунівський “Волинь-Цемент”. Після трьох турів підопічні Олександра Довгальця не набрали жодного очка, зазнавши поразок від “Сокола” (Суховоля, Львівська область) на виїзді — 0:5, “Ниви-Світанку” (Вінниця) вдома — 1:4 та “Хіммаша” (Коростень, Житомирська область) на виїзді — 1:7. Попереду друге коло, в якому “Волинь-Цемент” може покращити ситуацію і здобути путівку у наступний етап.

* * *
Рівнянин Ігор Косенко до всіляких титулів додав ще один — чемпіон Європи з футболу серед спортсменів-інвалідів з наслідками ДЦП. Наш земляк привчив нас до перемог і чемпіонат “Старого світу” не став винятком. Нинішні змагання, які проходили в Ірландії, зібрали вісім найсильніших команд Європи. У фіналі збірна України з рахунком 5:1 перемогла росіян. Ігор Косенко не тільки надійно захищав ворота команди, але й сам забивав. Рівнянин вразив ворота суперника з 35 метрів!

* * *
Золота та три срібні медалі — такий доробок 65-річного володимирчанина Анатолія Присяжнюка на чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед ветеранів. Золото наш земляк здобув на дистанції 5000 метрів. Другим Анатолій Присяжнюк був на дистанціях 1500 метрів, 10 000 метрів та у марафонському бігу. Змагання проходили у польському місті Познань в умовах сильної спеки. Але погода не зупинила ветерана.

* * *
Впродовж трьох днів на тенісних кортах “Софія-Стар” проходив Меморіал Бориса Жаворонкова з тенісу для ветеранів. На жаль, господарям не вдалося втрутитися в боротьбу за призові місця. В одиночних розрядах у віковій категорії 50+ домінували львів’яни: перше місце — Олег Дейнеко, друге — Сергій Хохрін, третє — Ігор Шаля. У віковій категорії 30+ місця розподілилися таким чином: перше місце — Влад Матвєєв (Львів), друге — Володимир Підгрушний (Тернопіль), третє — Володимир Яремкевич (Львів). Серед пар не було рівних тернополянам Володимиру Підгрушному / Петру Ковальчику, друге та третє у львів’ян Олега Дейнека/ Сергія Хохріна та Миколи Рябухи / Влада Матвєєва.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору