Рівне:

Створення та просування сайтів

Трофимов був другим у Белефельді

Спорт 11-чер, 2009, 09:539 prov 976
Трофимов був другим у Белефельді


У неділю в німецькому місті Белефельді відбувся другий кваліфікаційний відбір до Гран-прі на довгому треці зі спідвею 2010 року. Приємно, що на подіум піднявся представник Рівного Володимир Трофимов. Ветеран довів, що може на рівних змагатися із суперниками, й вік цьому не перешкода.
Тренер СК ”Ураган” в загальному заліку фінішував другим, пропустивши лише німця Енріко Яночку. У Володимира Трофимова — 23 очки, а у господаря траси — на чотири більше. Третім був голландець Марк Стєкема — 22 пункти.
Рівнян упевнено провів гонку. Впродовж кваліфікаційних заїздів він набрав 21 очко — тричі був другим й один раз першим. У півфінальному заїзді Володимир Трофимов був другим на фініші і здобув право їздити у фінальному заїзді. Здобувши два очки у заключному старті, Володимир Трофимов набрав 23 пункти й посів друге місце.
Напередодні поїздки Володимир Трофимов досить обережно оцінив свої перспективи, адже цілеспрямованої підготовки до цих стартів наш уславлений гонщик не проводив. Зі стартом командного чемпіонату України він багато часу приділяє підготовці спортсменів команди ”Ураган”, готує до стартів техніку. Проте й шансів на вдалий перебіг гонки не відкидав.
Приємно, що надії справдилися. Аби пробитися на Гран-прі, Володимиру Трохимову необхідно було вибороти місце не нижче шостого. Він сповна використав свій шанс.
Тим часом червоноградець Андрій Карпов переміг у ”Кубку Франці Бабіца”. У фіналі українець залишив позаду Адама Скурніцкого, Матея Ферьяна та Марціна Єнджеєвского. Ця гонка була проведена після традиційного ”Золотого знака Крско”. На ньому Андрій Карпов був третім, пропустивши Адама Скурніцкі та Франка Фахера.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору