Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 24-сер, 2006, 10:009 prov 957
У Київській області знайдено тіло полковника міліції
У неділю, 20 серпня, в одному з районів Київської області було знайдено тіло полковника міліції Романа Єрохіна – співробітника управління боротьби з організованою злочинністю МВС України в місті Києві, який зник наприкінці липня 2006 року. Труп полковника був закопаний у землю, повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.
На тілі убитого, руки якого були скуті наручниками, виявлено вісім вогнепальних поранень. Місце його поховання співробітники правоохоронних органів встановили зі слів одного із трьох затриманих, яких підозрюють у причетності до вбивства.
Як повідомляв УНІАН, 11 серпня на прес-конференції в Києві міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко повідомив, що вихід на замовників викрадення співробітника УБОЗ Р.Єрохіна може привести до серйозних наслідків для українського політикуму, оскільки, за тією інформацією, що є, до цього злочину причетні окремі депутати українського парламенту.
Роман Єрохін працював в УБОЗ Донецької області і займався виявленням центрів конвертації, які незаконно переводили безготівкові грошові кошти в готівку. Він вийшов на один із великих центрів конвертації, який функціонував при одній з фінансових установ. Тому окремі особи «замовили» Романа Єрохіна. На думку Ю.Луценка, якщо вдасться розкрити цей злочин, встановити замовників і організаторів, то тоді можна буде встановити систему формування списків під час останніх виборів, що приведе до очищення українського політикуму.

Ринок у Москві підірвали студенти-хіміки
Двох молодих чоловіків 18 і 25 років, які навчаються в одному з московських ВНЗів, упіймали безпосередньо після вибухів на Черкізовському ринку. Затримали підозрюваних торговці, які опинилися недалеко від місця злочину.
Слідчі схиляються до висновку, що молоді люди зробили теракт із націоналістичних спонукань. При цьому, найімовірніше, молоді люди діяли поодинці, а не входили в яку-небудь екстремістську організацію.
За попередніми даними, бомбу студенти-хіміки виготовили в домашніх умовах. Вибуховий пристрій було оснащено хімічною вибухово-розчинною капсулою з реактивом, що при зіткненні з похідними нітрогліцерину вступає в реакцію. Вибух після цього відбувається через кілька секунд. Саме тому зловмисникам довелося бігти, привертаючи до себе увагу.
Теракт на Черкізовському ринку стався в понеділок о 10:30 ранку. З різницею в кілька хвилин спрацювало два вибухові пристрої. У результаті інциденту загинуло 10 осіб, 55 травмовано.

Мешканці Новобогданівки вимагають надати їм статус учасників війни
Запорізька обласна рада планує компенсувати мешканцям Новобогданівки збитки, спричинені вибухами боєприпасів. Про це заявив виконувач обов`язків голови Запорізької обласної державної адміністрації Микола Фролов.
Напередодні мешканці села надіслали до сільради близько півтисячі заяв з вимогою компенсації збитків.Також вони вимагають виділити кошти на ліквідацію військових складів поблизу села та законсервувати нафтобазу.
Мешканці Новобогданівки, зокрема, вимагають надати їм статус учасників війни, визнати територію села екологічно забрудненою зоною з виплатою 25% компенсації та забезпечити безкоштовне лікування й медичне обслуговування. При цьому вони також вимагають забезпечувати їм безкоштовне оздоровлення щорічно.
19 серпня на складах боєприпасів неподалік села Новобогданівка вибухнули боєприпаси, після чого почалася пожежа. З території військової частини евакуйовані всі працівники і жителі навколишніх сіл. Нинішня надзвичайна подія на військових складах під Новобогданівкою стала третьою подібною подією за останні 2,5 роки.

Катастрофа в Єгипті
У Єгипті під час зіткнення двох пасажирських потягів 80 осіб загинуло, ще 163 одержали поранення.
Інцидент стався в понеділок, 21 серпня, в околицях єгипетського міста Кальюб, розташованого за 20 кілометрів від Каїра. Один із потягів зійшов з рейок і перевернувся.
За попередньою інформацією, зіткнення трапилося через те, що один з потягів проїхав на заборонений сигнал і врізався в хвостову частину іншого потяга. За іншими даними, причиною катастрофи стала непрацююча стрілка, яка мала перевести пасажирський потяг на іншу гілку.
За свідченнями очевидців, вагони потягу були переповнені, адже у цей час із передмість тисячі людей відправляються на роботу в Каїр. Серед постраждалих іноземців немає.
Інциденти на єгипетській залізниці відбуваються регулярно через зношене і застаріле обладнання.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору