Рівне:

Створення та просування сайтів

Перша ластівка сподобалась усім

Україна і світ 31-сер, 2006, 13:019 prov 928
Не секрет, що в районних центрах зазвичай ніде відпочити хлопчикам і дівчаткам. Колишні спортивні та дитячі майданчики порозвалювані, їх металевим і дерев’яним конструкціям «приробили» ноги. Ото й тиняються незайняті учні вулицями, вдаються до сумнівних «подвигів».
Дубенська міська рада відгукнулася на пропозицію кондитерської корпорації «Рошен» обладнати в древнім граді дитячі атракціони. Перший у них планували на вулиці Свободи, та мешканці навколишніх багатоповерхівок чомусь наклали вето на добру справу. Але ідея благодійників була таки втілена. Сучасний дитячий майданчик спорудили у мікрорайоні військового містечка. Навіть кажуть, що в Дубні ще не було такого об’єкту, хоч звели його за порівняно короткий час. Тут дітки можуть не лише гарно погратись, але й поласувати морозивом, цукерками, печивом.
Єдиною умовою фірми «Рошен» було забезпечення, збереження та утримання конструкцій. За це відповідатиме один із підприємців, котрий відкрив поблизу свої кіоски.
Дубенська міська рада належно оцінила першу ластівку, що сподобалась не лише юним мешканцям, але й їх батькам: планується дати життя ще кільком таким майданчикам. Це, безперечно, покращить умови відпочинку дошкільнят та учнів. Тим більше, що зводитимуться вони за кошти корпорації.
Василь ЯНОШІ,
Дубно.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору