Рівне:

Створення та просування сайтів

Анатолій Гриценко: Ми будемо наводити порядок у державі

Актуально 26-чер, 2009, 09:359 prov 1 240
Анатолій Гриценко: Ми будемо наводити порядок у державі


Лідер “Громадянської позиції”, народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони Анатолій Гриценко відвідав Рівне минулого тижня. За час перебування у нашому обласному центрі він прочитав лекцію для студентів, зустрівся з громадськістю краю, відкрив рівненський офіс “Громадянської позиції” та багато спілкувався із пресою.
“Я живу у цій країні. Але я не хочу жити в такій (!) країні”, — під час прес-конференції зазначив ймовірний кандидат на посаду Президента України. Розбалансованість влади, її слабкість, що іноді межує з анархією, є неприпустимою. Для подолання управлінської кризи Президент за Конституцією Гриценка, має очолювати Уряд і брати усю відповідальність за те, що діється в державі .
Основна ідея політика — сильна, авторитетна (від “авторитет” – авт.) влада, яка б мала повагу в суспільстві. “Ми будемо наводити порядок від села, селища, міста, району. Будемо брати участь у всіх виборах, які проходитимуть в Україні”, — зазначив Анатолій Гриценко.
Народний депутат виступає проти впливу на Україну зовнішніх сил, країн, які так чи інакше намагаються проводити свою політику в Україні. Сам політиків відмежовується від будь-якого зовнішньополітичного вектора, виступає за опертя на власні сили. Навіть у президентській кампанії. “У мене не буде жодної копійки (на президентських виборах – авт.) зовнішнього фінансування. Не буде іноземних радників та піарників. Ключові питання я здатен сформулювати сам”, — зауважив народний депутат.
Як колишній міністр оборони України, Анатолій Гриценко має своє бачення української армії. Перш за все, армія має формуватися на добровільній основі, адже професіонал значно краще виконує покладені на нього функціональні обов’язки. Не всі можуть бути добрими солдатами, так само, як не кожний здатен бути добрим лікарем чи вчителем.
Політик різко засудив ті зміни до Конституції, що кулуарно розроблялися БЮТом та Партією регіонів. “Хунта” в Україні не має шансів. А для протистояння їй вже готові були сісти за один стіл і Гриценко, і Яценюк, і Кличко, і Тігіпко та інші.
Досвідом і знаннями, набутими за роки роботи в стінах Верховної Ради, Кабміну та на інших посадах Анатолій Гриценко поділився зі студентами МЕГУ. А офіс Рівненської організації “Громадянська позиція” відтепер розташувався на вулиці Івана Мазепи, 4а/6а (к.206), телефон у Рівному: 43-29-53.
Сергій Багряний,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору