Рівне:

Створення та просування сайтів

На рибалку на візках

Спорт 02-лип, 2009, 10:119 prov 1 244
27 червня 2009 року на водоймі міського гідропарку Здолбунова відбувся обласний фестиваль рибалок серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату, присвячений Дню Конституції України.
У змаганнях взяли участь тридцять учасників з чотирьох команд області: з Дубенського ФСКІ ”Скід”, Дубровицького району, Рівненського ФСКІ ”Геракл” та команди Рівного. Переможцями та призерами стали рівняни: І місце — Тадей Мацковський та Олександр Мурашко (візочник); ІІ місце – Іван Місюра та Олег Лось (візочник); ІІІ місце – Валентина Петренко та Володимир Вітень (візочник).
Нещодавно у Національному центрі паралімпійської і дефлімпійської підготовки та реабілітації інвалідів (м. Євпаторія) відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату (ОРА), вадами зору, вадами розумового та фізичного розвитку (РФР). У змаганнях взяли участь 23 області України, 120 учасників. Не пасла задніх команда Рівненської області. Призерами та переможцями на різних дистанціях стали: біг 100 м, ОРА, Ірина Мирончук Ірина — 1 місце; біг 100 м, вади РФР, Наталія
Холод – 2 місце; біг 100 м, вади зору — Анатолій Виноградов Анатолій — 2 місце; біг 200 м., вади РФР —
Дмитро Байда — 2 місце; біг 200 м., вади зору, Анатолій Виноградов — 2 місце; біг 400 м, вади РФР, Наталія Холод — 2 місце; біг 400 м, вади зору, Павло Головатчик — 3 місце; стрибки у довжину, вади РФР, Наталія Холод — 3 місце, Дмитро Байда — 3 місце; стрибки у довжину, вади зору, Анатолій Виноградов — 3 місце.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору