Рівне:

Створення та просування сайтів

Депутати Рівнеради відмовляються перевірити зали ігрових автоматів

Останні новини 06-лип, 2009, 12:369 Lobanovskiy 943
У порядок денний чергової сесії Рівненської міської ради, що відбувалася вчора, у четвер, 2 липня, було включене питання «Про створення тимчасової контрольної комісії для перевірки фактів порушення щодо заборони розміщення в приміщеннях та на земельних ділянках залів ігрових автоматів та закладів грального бізнесу». Однак, у підсумку, комісію так і не створили.
Сергій САЛІЙЧУК
Питання було включене незважаючи на перешкоджання зі сторони заступника міського голови Рівного Сергія Васильчука, а також керівника секретаріату Рівненської обласної організації Єдиного Центру Сергія Паладійчука. Очевидно, ці депутати міськради мають особисті фінансові інтереси, пов’язані з гральним бізнесом, як має їх і депутат-регіонал Берташ через Музику, який тримає частину грального бізнесу.
Головою тимчасової контрольної комісії мав стати голова фракції Української Народної Партії в Рівненській міській раді Іван Турко.
- Звичайно, така комісія потрібна, - розповідає пан Іван, - адже ми зможемо перевіряти факти порушення у тих гральних закладах, які зазначені у рішеннях Рівненської міської ради за останні три роки. А є ж і інші гральні заклади, які зараз працюють всупереч закону. Їх перевірити ми навряд чи зможемо, бо 2 липня рішення про створення комісії так і не було прийняте. Для прийняття рішення не вистачило одного голосу. Проти проголосували депутати «Нашої України», БЮТу та Партії регіонів.
P.S. В такій ситуації Іван Турко подав депутатський запит щодо надання переліку об’єктів та земельних ділянок, по яких приймалися рішення Рівнеради щодо заборони розміщення в них закладів грального бізнесу та гральних автоматів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору