Рівне:

Створення та просування сайтів

Щоб розвантажити транспортні потоки

Останні новини 22-лип, 2009, 13:589 Lobanovskiy 894
Незважаючи на те, що вже декілька місяців на основних перехрестях вулиць Рівного встановлені додаткові зелені стрілки на світлофорах – більшість водіїв так і не знають, що вони означають і яку функцію виконують.
Хотілось би нагадати, що за ініціативою Управління ДАІ УМВС України в Рівненській області, керуючись Законом України «Про дорожній Рух» та постановами Кабінету Міністрів України №876 від 1 жовтня 2008 року та № 124 від 11 лютого 2009 року, Про внесення змін до Правил дорожнього руху, в нашому місті запроваджено нові правила щодо проїзду перехресть, котрі обладнані світлофором та спеціальною табличкою, яка вказує та дозволяє рух транспорту на червоний сигнал світлофора.
На таких перехрестях, які обладнані світлофором з табличкою зеленого кольору, що встановлена на рівні червоного сигналу світлофора з вертикальним розташуванням сигналів і показує напрямок руху, водій повинен зайняти крайню праву смугу руху та дати дорогу транспортним засобам і пішоходам, що рухаються з інших напрямків. В разі дотримання цих вимог - дозволяється здійснювати маневр правого повороту на червоне світло світлофора за напрямком зеленої стрілки таблички.
Якщо дотримуватись цих правил, то це, в першу чергу, дасть можливість розвантажити транспортні потоки у часи пік та суттєво зможе зекономити наш час.

ПРЕС-СЛУЖБА УДАІ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору