Рівне:

Створення та просування сайтів

Рятувальники попереджають

Кримінал 24-лип, 2009, 09:429 prov 972
Рятувальники попереджають


Цьогоріч вихідні на Рівненщині видалися досить спекотними. У суботу та неділю термометри показували більше + 30 0С. Не дивно, що поблизу водойм побільшало відпочиваючих, проте для деяких із них активний відпочинок обернувся трагедією.
За повідомленням прес-служби управління з пинтань НС та ЦЗН РОДА, лише за 2 дні, 18 та 19 липня, в області зареєстровано 8 випадків загибелі людей на водних обєктах.
Так, у суботу в Зарічненському районі втопилося двоє осіб: у с. Вичівка в ставку місцева жителька Ніна, 1987 р. н., а в озері Нобель — 43-річний мешканець с. Нобель, Олександр.
Недільний відпочинок на річці Случ, поблизу с. Стрільськ Сарненського району, закінчився лихом і для двох неповнолітніх мешканців с. Люхча цього ж району — Олександра, 1996 р. н., та Катерини, 1997 р. н.
Рятувальники вже вкотре наголошують на необхідності дотримання основних правил поведінки під час перебування поблизу водойм, адже найчастіше нещасні випадки на воді трапляються через зловживання алкоголем, відсутність самоконтролю. Особливої уваги потребують діти. Неуважність, безконтрольність з боку батьків може призвести до непоправного.
Ірина ПАРФЕНЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору