Рівне:

Створення та просування сайтів

Білоруси зв`язали потерпілу скотчем та залишили жінку без допомоги в лісі

Останні новини 28-лип, 2009, 13:149 Lobanovskiy 1 070
Марію , жительку села Бережки, що у Дубровицькому районі, троє зловмисників із міста Бреста (Білорусь) підстерігали на дорозі обабіч лісу. Хлопці добре знали, що саме ця жінка буде їхати велосипедом цією сільською дорогою. Вони вже давно за нею стежили, то ж знали про неї майже все. Марія працює в сусідній Білорусі на ринку, де має свій невеличкий бізнес, тож готівкові гроші навіть у час глобальної економічної кризи у неї все ж були.
Перестрівши 33-річну Марію, вони силоміць відібрали у неї пакунок з грошима та декілька разів сильно вдарили жінку в обличчя. Щоб мати час на втечу, білоруські розбійники зв`язали потерпілу скотчем та накивали п`ятами з місця пригоди, залишивши жінку в лісі без допомоги. За деякий час, Марія змогла звільнити собі руки від скотчу та за допомогою мобільного телефону пере телефонувала до міліції і повідомила про розбій.
Орієнтування терміново було розіслане всім постам ДАІ. Розшукували автомобіль темно-зеленого кольору (за попередніми даними МАЗДА) без заднього номерного знаку.
Близько 16 години схожий автомобіль з`явився на околиці Сарн. Старший інспектор ДПС Рівненської роти ДПС для обслуговування доріг державного значення, майор міліції Олександр Кривко почав наздоганяти темно-зелену АУДІ без заднього номерного знаку. Іномарка стрімко рухалась в напрямку Рівного. В селі Немовичі Сарненського району авто, його водія і пасажирів , котрі небезпідставно підозрювались у скоєнні розбійного нападу, блокували два наряди дорожньо-патрульної служби ДАІ. При поверхневому огляді авто вкрадених грошей не було виявлено. Водій Ауді 19-річний Євгеній та два його пасажири 24-річний Сергій та 20-річний Євгеній відшуковувались, мовляв, їдемо у справах до Рівного і щойно перетнули кордон та пройшли митний контроль.
Хлопців і автомобіль було доставлено на Сарненський пост ДАІ. При ретельному обшуку автомобіля, у тайнику, що був за панеллю магнітоли, правоохоронцями в присутності понятих було виявлено та вилучено пакунок в котрім зберігалося 10236 гривень, 366650 рублів Білорусії, паспорт громадянки України виданий Дубровицьким РВ УМВС на ім’я потерпілої пані Марії. Лише після цього хлопці розповіли правоохоронцям, що скоїли завчасно продумане пограбування.
Білоруських молодиків затримано проводиться слідство та перевірка щодо причетності їх до скоєння інших злочинів на території України.

Ярослав Мельничук,
прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору