Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині ревниві молодики викрали авто і влаштували перегони з ДАІ

Рівненська область 13-кві, 2011, 11:309 Lobanovskiy 2 081
Недільного вечора 22-річний Микола з Зарічного та його друг 23-річний Юрій з Рівного, приїхали у Корець, щоб «змістовно» провести свій вільний час. Після відвідування одного з кафе, Юрій, чомусь, посварився зі своєю супутницею. Хмільна компанія викликала таксі. Дівчина сіла в авто поруч з водієм, а хлопці розмістились позаду. Щоб якось неприємно вразити Юрія, дівчина перед тим, як вийти з авто – жартома поцілувала таксиста в щічку.
Поцілунок дійсно неприємно вразив Юрія. Молоді хлопці після чергової порції спиртного вирішили з’ясувати стосунки з водієм і викликали це ж саме таксі ще раз. Коли вже знайомий автомобіль «Дачіа-Логан» приїхав за вказаною адресою, хлопці довго не роздумуючи сіли до салону.
- Пам`ятаєш мене? - звернувся до водія Юрій, вимагаючи з’ясування стосунків негайно. Пригрозивши водієві, хлопці дістали ніж.
Водій таксі, 20-річний Олександр, залишивши авто, підбіг до своїх колег-таксистів за допомогою. В цей час «Дачіа-Логан» з фішкою таксі рушила з місця та почала стрімко рухатись. За кермом таксі вже сидів нетверезий Юрій. Юрба місцевих таксистів розпочала наздоганяти авто свого колеги. За декілька хвилин до нічної погоні долучився наряд ДАІ на патрульному автомобілі. Проблискові маяки патрульної машини, звукова сирена та вимога правоохоронців негайно зупинитись були проігноровані. Викрадене таксі разом із зловмисниками вже виїхало за місто, але проїхавши декілька кілометрів, переслідувачі змусили викрадачів повернутись у Корець. На одній із вулиць райцентру їх блокували. Молодиків, що зачинились у автомобілі, таксисти разом з правоохоронцями, розбивши скло водія, силоміць витягли з авто та затримали. Обох «героїв» було доставлено у Корецький відділ міліції для з’ясування обставин цього дивного вчинку.
У розмові з нетверезими затриманими стало відомо, що причиною цього інциденту став той легковажний поцілунок дівчини. Наразі, молодих хлопців затримано.

Прес-служба ВДАІ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору