Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному ДАІ ганялося за таксистом

Кримінал 30-кві, 2009, 13:469 prov 1 600
Серед білого дня на вулиці Степана Бандери за порушення правил обгону інспектор дорожньо-патрульної служби Олександр Муха намагався зупинити автомобіль-вазівку з фішкою таксі. Наказ про зупинку водій–порушник нахабно проігнорував, натиснув на педаль газу та почав тікати.
Перехрестя вулиць Степана Бандери та Чорновола, де саме був жвавий рух транспорту, таксі, створюючи реальну аварійну ситуацію проїхало на заборонений сигнал світлофора. Небезпечний таксист скерував своє авто в напрямку вулиці Віденської. Розпочалось переслідування порушника. По радіостанції працівники повідомили інші наряди ДАІ м. Рівне.
Олександр Муха, інспектор ДПС ВДАІ м. Рівне каже:
- Під час несення служби за порушення правил обгону я намагався зупинити автомобіль. Проте водій мою вимогу про зупинку проігнорував та почав тікати, неодноразово створюючи аварійні ситуації на дорогах.
Навіть після того, як у вазівки лопнуло переднє ліве колесо і керування автомобілем стало небезпечним – водій продовжував втечу. Врешті-решт таксі на вулиці Вербовій блокували три патрульні автомобілі ДАІ. Із-за керма правоохоронці буквально витягли п’яного водія. Ним виявився рівнянин Олександр.
На порушника склали відразу п’ять адміністративних протоколів, в тому числі за порушення правил обгону, створення аварійної ситуації, незупинку на вимогу працівників ДАІ, керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та відсутність документів. Саму вазівку було доставлено на штрафмайданчик.
Тепер за порушення правил обгону та керування автомобілем без документів Олександру доведеться сплатити понад 1000 грн. штрафу, за решту порушень він відповідатиме в суді.
Загалом лише за останній тиждень водіям, які керували транспортними засобами у нетверезому стані, судові органи винесли 31 рішення про оплату штрафу, 24 водія позбавлено права керування на різні терміни, 18 – призначено громадські роботи, адмінарешт застосовано до двох водіїв-порушників.
Руслан ПАНАСЮК,
інспектор СЗГ УДАІ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору