Рівне:

Створення та просування сайтів

Жінка-водій намагалася втекти від працівників ДАІ!

Останні новини 18-бер, 2009, 10:079 prov 1 193
В ніч з 14 на 15 березня у Рівному водій-жінка намагалася втекти від працівників ДАІ.
Перебуваючи на службі у нічну зміну наряд працівників ДПС Рівного здійснювали нагляд за дорожнім рухом, згідно свого маршруту, на вулиці Віденській. Близько першої години ночі вартові доріг помітили автомобіль марки «Мазда», водій якого грубо порушив правила дорожнього руху проїхавши регульований пішохідний перехід на заборонений (червоний) сигнал світлофора, після чого різко повернув у двори будинків.
Працівники ДАІ негайно почали переслідувати вказане авто. Адже водій порушуючи правила дорожнього руху створив реальну загрозу для інших учасників дорожнього руху.
Після нетривалого переслідування водій легковика на вимогу працівників ДАІ зупинився.
Підійшовши до автомобіля вартові доріг побачили жінку, яка знаходилася за кермом вказано авто. На вимогу інспекторів пред’явити відповідні документи на право керування автомобілем жінка не змогла, так як їх при собі не мала.
Під час спілкування з Оленою, яка керувала автомобілем, у працівників ДАІ виникла підозра, що вона ще й перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Щоб це підтвердити вартові доріг запропонували пройти медичний огляд на стан алкогольного сп’яніння у встановленому чинним законодавством порядку. На що жінка категорично відмовилася.
Порушниця при працівниках ДАІ, зателефонувала своїй дочці для того, щоб остання привезла документи на авто. Через деякий час дочка дійсно привезла документи на авто. Проте працівникам ДАІ пред’явила лише технічний паспорт на легковик. Посвідчення водія вартові доріг так і не побачили.
Мало того, дочка цинічно заявила інспекторам ДАІ, що саме вона керувала автомобілем «Мазда», а не її мама. І чому вони мають до неї якісь претензії не зрозуміло.
У присутності двох свідків працівники ДАІ на порушницю склали відразу три адміністративних протоколи: за проїзд на червоне світло світлофора, керування автомобілем без відповідних документів та за відмову пройти медичний огляд на стан сп’яніння.
Автомобіль працівники ДАІ доправили на штраф майданчик. У салоні легковика знаходилися ще декілька пасажирів, які категорично відмовлялися виходити з автомобіля, який вже знаходився на штраф майданчику.
Наразі жінка чекає на рішення судових органів.
До речі, за останній тиждень за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння судовими органами винесено 32 постанови про накладення штрафу, 36 водіїв позбавлені права керування на різний термін, 30 особам призначено громадські роботи, 2 порушника ПДР отримали адміністративний арешт, здійснено одне оплатне вилучення транспортного засобу, — повідомила прес-служба УДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору