Рівне:

Створення та просування сайтів

Тверезий водій намагався втекти

Останні новини 26-лют, 2009, 09:549 prov 1 235
Ранок, для одного з нарядів ДАІ міста Рівне, що ніс службу на вулиці Князя Володимира, склався досить напруженим. Водій дев`ятки, що порушив правила дорожнього руху, проігнорував вимогу інспекторів про зупинку і почав тікати. Розпочалось переслідування.
Петляючи вулицями міста на великій швидкості водій-порушник намагався відірватись від патрульного авто з ввімкненою сиреною. Лише в районі РУМу, на вулиці Соборній, правопорушника вдалося наздогнати та блокувати. Водій вискочив з машини та почав тікати. Більше кілометра довелось пробігти правоохоронцям дворами мікрорайону Ювілейний, щоб наздогнати і затримати втікача. Зазвичай, так тікають водії - п`яниці. Тож інспектори ДАІ були здивовані, коли експертиза показала, що втікач тверезий.
Як з`ясувалося пізніше, поведінка Артема – саме так звали втікача – була продиктована банальним страхом перед відповідальністю. П`ять місяців тому рішенням суду за керування автомобілем у стані алкогольного сп`яніння його було позбавлено прав керування транспортними засобами на термін 18 місяців. Окрім того, Артема неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за керування автомобілем без посвідчення водія. На цей раз спілкування з інспекторами уникнути також не вдалося. Під час переслідування у автомобіля-порушника було пошкоджено колесо, тож, на арешт-майданчик автівку доставив евакуатор.
На водія-порушника працівники ДАІ склали відразу два адміністративних протоколи за не зупинку вартовим доріг та за керування транспортним засобом без посвідчення водія. За ці порушення Артему доведеться сплатити штраф близько 1000 грн, — повідомила прес-служба УДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору