Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 13-сер, 2009, 10:179 prov 897
На Дубенщині ревізори виявили порушень на понад мільйон гривень
На 1 мільйон 413 тисяч гривень фінансових порушень виявили ревізори КРУ під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності Дубенського міськрайонного територіального медичного об’єднання. Зокрема, в ході ревізії спеціалісти зафіксували завищення потреби у бюджетних асигнуваннях на 48 тисяч гривень, використання 139 тисяч гривень бюджетних коштів на утримання понаднормативних одиниць, факти незаконної виплати заробітної плати на 24,43 тисячі гривень та майже на 2 тисячі гривень зайвого списання бензину.
Не у відповідності із встановленими нормами проводилося оснащення палат інтенсивної терапії, які затверджені при кардіологічному та неврологічному відділеннях. З порушенням здійснювалися операції з бюджетними надходженнями в аптеці Дубенської лікарні матері і дитини. Поза казначейським обслуговуванням там було проведено майже 570 тисяч гривень.
Неефективні управлінські рішення керівників медичного закладу призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на 782 тисячі гривень.
На вісьмох посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення. Керівнику установи направлені вимоги щодо усунення виявлених фінансових порушень. Матеріали направлено в правоохоронні органи.
Як повідомила прес-служба КРУ в Рівненській області, в ході ревізії майже всі порушення було усунуто.

Внаслідок необережного поводження з вогнем загинули люди
7 серпня до чергового диспетчера Здолбунівського райвідділу ГУ МНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що розташований по вулиці Церковній. За лічені хвилини вогнеборці прибули на місце виклику.
В одній із задимлених кімнат будинку, на частково пошкодженому вогнем дивані, був чоловік. Рятувальники негайно винесли його на вулицю. На жаль, медична допомога йому була вже не потрібна — чоловік був мертвим. Загиблим виявився 59-річний господар помешкання Юрій. За інформацією місцевих мешканців, пан Юрій був інвалідом та не міг самостійно ходити. Сусіди вже не вперше виносили його із задимленої кімнати, адже він мав незвичне „хобі” підпалювати газети та залишки картону. На жаль, цього разу йому не пощастило – їдкий дим зробив свою чорну справу.

На залізничному переїзді потяг наїхав на авто
10-го серпня поблизу с. Оржів Рівненського району, трапилася трагедія. Близько 13-ї години 20 хвилин залізничний переїзд перетинав легковий автомобіль марки ВАЗ. Як попередньо було встановлено, з незрозумілих причин водій авто виїхав на залізничний переїзд, і саме в цей час до переїзду наблизився швидкий потяг №78, сполученням Ковель – Москва. Зіткнення уникнути не було жодної можливості. Наслідки удару були жахливі: злополучне авто потяг протягнув по коліям майже на 300 метрів, пасажир „дев’ятки” загинув миттєво, а водій якимось дивом залишився живим та каретою швидкої медичної допомоги був направлений до Клеванської ЦРЛ. За викликом на місце трагедії прибули три аварійно-рятувальні автомобілі МНС з обласного центру. Рятувальники дістали із понівеченого легковика загиблого та звільнили залізничне полотно від розбитої автівки.
Наразі усі подробиці та причини трагедії встановлюють слідчі органи.

Загинув житель Володимирецького району
09.08.09р., 06:30, в с. Озеро, Володимирецького районув господарстві Василя, 1956 р.н., безробітний, вогнем знищено диван в кімнаті житлового будинку. На місці пожежі виявлено труп господаря. Попередня версія причини загибелі: необережність при курінні господаря в нетверезому стані, — повідомили з ГУ МНС у Рівненській області.

Шахрайки викрали з будинку літньої жінки гроші
Пропонуючи довірливим рівнянам одяг, дві ”підприємливі” жінки, вже не вперше, зникають з їх грішми. Так, 6 серпня жертвою шахрайок стала літня жителька обласного центру Марія, яку псевдопродавці у власному будинку залишили без 300 доларів США та 400 гривень. Наразі останніх розшукують працівники міліції, — повідомив ВЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору