Рівне:

Створення та просування сайтів

У закладах ветеринарної медицини області – порушень більше ніж на півтора мільйона

Останні новини 09-гру, 2008, 13:029 prov 1 284
На 1648, 89 тис. грн, фінансових порушень чинного законодавства виявили контролери-ревізори області в ході ревізій у закладах ветеринарної медицини Рівненщини. Відтак, порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів вони виявили майже на 490 тис. гривень та на 630,8 тис. гривень порушень, які не призвели до втрат. Через неефективні управлінські дії керівників заклади ветмедицини втратили понад півмільйона гривень. Ревізори виявили численні порушення при нарахуванні та виплаті заробітної плати працівникам закладів, що призвело, з одного боку, до переплат заробітку (загалом на 92 тис.грн), з другого – певні суми працівники недоотримали (майже на 31 тис.грн.). Такі порушення мали місце у Здолбунівській, Володимирецькій, Сарненській районних ветеринарних лікарнях, в управлінні ветеринарної медицини у Володимирецькому районі.
Порушуючи чинні вимоги, у Костопільській, Здолбунівській, Острозькій, Дубенських, Корецькій, Млинівській ветлікарнях не проводилося підвищення тарифів на платні послуги при зростанні заробітної плати їх надавачам. Відтак, неефективні управлінські дії призвели до того, що ветлікарні недоотримали 268 тис.грн. доходів.
В результаті, на посадових осіб складено 41 протокол про адміністративне правопорушення. На вимогу ревізорів в ході ревізії було усунуто порушень на 955 тис.грн, у тому числі, відшкодовано 360 тис.грн втрат. Повне усунення порушень взято на контроль. З результатами ревізії ознайомлено правоохоронні органи, — повідомила прес-служба КРУ в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору