Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 28-вер, 2006, 14:529 prov 1 069
Тимошенко висунула Томенка у віце-спікери
На засіданні фракції Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді було розглянуто питання обрання віце-спікера парламенту, повідомила прес-служба БЮТ.
Юлія Тимошенко запропонувала висунути на посаду віце-спікера парламенту заступника лідера фракції БЮТ Миколу Томенка.
Кандидатура Томенка набрала абсолютну більшість голосів (“проти” голосів не було, один депутат (Ляшко) утримався).
22 вересня 2006 року Юлія Тимошенко, як голова фракції і лідер парламентської опозиції направила звернення голові Верховної Ради і проект постанови про обрання Миколи Томенка віце-спікером парламенту.
Блок Юлії Тимошенко висловлює переконання в тому, що голосування за обрання Миколи Томенка заступником голови Верховної Ради пройде успішно, а його діяльність на цій посаді буде сприяти підвищенню ефективності законодавчої роботи.

Фарада потрапив в реанімацію
Відомий актор Семен Фарада знаходиться в реанімації однієї з московських лікарень після важкої операції, яку, за твердженнями лікарів, він погано переніс. Медики побоюються робити які-небудь прогнози.
У клініку Фарада потрапив кілька днів тому із сильним запаленням стегна, у яке йому після перелому імплантували спеціальну пластину. Лікарі призначили йому термінову операцію, оскільки виникла загроза зараження крові.
Важка операція тривала дві години. Незважаючи на всі зусилля лікарів, стан пацієнта залишається важким. Він втратив багато крові, до того ж, позначилися наслідки двох інсультів і недавній передінфарктний стан. Про якісь результати, за словами медиків, можна буде говорити лише через кілька днів.

У Санкт-Петербурзі вбили індійського студента
У неділю, 24 вересня, у Санкт-Петербурзі було вбито індійського студента.
Злочин вчинено у Центральному адміністративному районі міста. Четверо невідомих напали на громадянина Індії, який навчався на шостому курсі Санкт-Петербурзької медичної академії імені Мечникова. Від отриманих ножових поранень потерпілий помер у лікарні. Прокуратура Санкт-Петербургу порушила кримінальну справу за фактом вбивства (частина 2 статті 105 КК РФ). Ведеться розшук злочинців.
У Херсоні автомобіль збив людей на зупинці
У понеділок, 25 вересня, одна людина загинула і четверо госпіталізовано через дорожньо-транспортний випадок на громадській зупинці в Херсоні.
Як говориться в повідомленні Міністерства з надзвичайних ситуацій, 25 вересня о 18:05 на вул. Пугачова водій легкового автомобіля не справився з керуванням і здійснив наїзд на людей, які знаходилися на зупинці.
Потерпілі з травмами різної ступені тяжкості доставлені в обласну лікарню Херсона.

Уряд Японії пішов у відставку
У вівторок, 26 вересня, уряд Японії на чолі з прем’єр-міністром Дзюнітіро Коідзумі пішов у відставку.
Новим прем’єром повинен бути обраний 52-літній лідер правлячої Ліберально-демократичної партії Сіндзо Абе. Останнім часом Абе займав в уряді посаду генерального секретаря.
Абе стане першим прем’єром, народженим після Другої світової війни, і наймолодшим із усіх політиків, які коли-небуть займали цю посаду.
За даними японських ЗМІ, міністр закордонних справ Таро Асо, його перший заступник Ясухіса Шіодзакі, міністри праці й економіки Акіра Амарі й Каору Йосано повинні зберегти свої посади в новому кабінеті.
Дзюнітіро Коідзумі став прем’єром у квітні 2001 року, період його правління став третім за тривалістю за післявоєнну історію країни. Він прийняв рішення піти у відставку, незважаючи на те, що рейтинг його популярності залишався досить високим.

Контрабандні галоші
Прикордонний патруль застави “Д’яково” Луганського загону затримав двох громадян України, що автомобілем “УАЗ” перевозили з Росії 1520 пар галош вартістю понад 5 тис. гривень.
Як повідомили у відділі з питань взаємодії ЗМІ Державної прикордонної служби України, автомобіль перетнув кордон з боку російського села Міллерове. Однак по українській території контрабандистам вдалося проїхати тільки 40 метрів.
У результаті двоє порушників притягнуті до адміністративної відповідальності за незаконний перетин кордону. Товар і транспортний засіб вилучено і передано на митницю.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору