Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 20-сер, 2009, 10:179 prov 939
Матчами дванадцятого туру поновилися чемпіонат та першість області з футболу. У першій лізі відбулося три матчі. Лідер, березнівський ”Случ”, впевнено вдома переміг радивилівський ”Сокіл” — 4:1 (юнаки 0:2) й зберіг за собою перше місце у турнірній таблиці. В доробку підопічних Богдана Самардака — 24 очки. На друге - вийшла рівненська ”Славія” (20 пунктів), яка вдома здолала опір здолбунівського ”Волинь-Цемента” — 2:1 (6:0). В заключному матчі, оржівський ”ОДЕК”, на виїзді, розгромив ФК ”Вельбівно” — 4:0 (4:0). Гра рівненського ”Хіміка” та сарненського ”Маяка” перенесена на 26 серпня.
Після зняття зі змагань команди ”Верес-2-Штурм”, у першій лізі залишилося десять команд. Відповідно до Регламенту змагань, результати за участю команди ”Верес-2-Штурм” — анульовано.
***
У другій лізі не обійшлося без перенесень. У вересні зіграють свої матчі ФК ”Смига” — ”Горинь” та ФК ”Гоща” — ”Водник”. Головною сенсацією 12 туру став матч ”Фіалка” (Зоря) - ”Горизонт” (Костопіль). Вдома, аутсайдер ліги впевнено переміг лідера — 3:1. Невдачею костопільчан (25 очки) скористалися конкуренти. Вигравши у своїх суперників, по 26 пунктів набрали ”Енергія” (Володимирець) та ”Фортуна” (Велика Омеляна). Результати матчів 12 туру: ”Фіалка” — ”Горизонт” — 3:1, ”Сатурн” — ”Енергія” — 1:4, ”РОКО-Городок” — ”МлинКов” — 1:3, ”Полісся” — ”Фортуна” — 2:3.
***
Неповним виявився третій тур чемпіонату України з футболу, у другій лізі. Через участь кількох команд у розіграші Кубка України, у групі А було зіграно три матчі: ”Динамо” — „Рось” — 2:0, „Нива” (Вінниця) — „Карпати-2” — 7:1, ФК „Моршин” — „Буковина” — 1:1. Лідирує у чемпіонаті „Буковина” — 7 очок після 3 ігор. Наступний матч ”Верес” проведе 22 серпня в Іллічівську, проти місцевого ”Бастіона”.
***
Завершився чемпіонат світу з греблі на байдарках і каное, який відбувся у Канадському Дартмуті. У складі збірної України виступали представники Рівненщини — дубенчани Петро Крук та Петро Недашковський. На жаль, наші земляки залишилися без нагород. Найближче до них був Петро Крук. У складі каное-четвірки, разом із Віталієм Вергесом, Денисом Камериловим та Русланом Джаліловим, на дистанції 1000 метрів дубенчанин був лише четвертим.
***

Рівненщина спортивна


Рівнянин Павло Давидюк (учень ДЮСШ №4, представляє СТ „Колос”, студент МЕГУ) за сумою всіх етапів юнацької міжнародної велобагатоденки, яка проводилась у Білогірську (АР Крим), став її переможцем в особистому заліку. Збірна Рівного посіла восьме місце серед 18 команд. Тренує гонщика та команду заслужений тренер України Анатолій Чаюк.
***
Восьмий етап “Туру Португалії”, між містами Гондомар та Авейро, протяжністю 166,1 км, виграв представник команди „Contentpolis-ampo” рівнянин Олег Чужда. Ця перемога дозволила Чужді піднятися на п’яте місце в генеральній класифікації, на друге місце в гірській номінації і на перше — серед молодих гонщиків.
***
Триває боротьба за виживання у дивізіоні А з баскетболу. Збірна України, вдома, здолала збірну Угорщини — 77:69 (19:20, 8:19, 25:14, 25:16). Приємно, що левову частку у перемогу господарів вніс рівнянин Сергій Ліщук. За 13 хвилин екс-пульсарівець заробив 11 очок, зробив чотири підбори та здійснив два блок-шоти. У наступному матчі українці, на виїзді, в овер-таймі, здолали естонців — 75:72 (22:20, 15:15, 15:17, 15:15, 8:5). Через мікротравму, рівнянин не приймав участі у поєдинку. Тим часом стало відомо, що столичний ”Будівельник” зацікавився гравцем збірної Сергієм Ліщуком.
Минулий сезон він провів у складі “Азовмаша”, де набирав 10,8 очки за гру у чемпіонаті України та 8,5 у матчах Єврокубка.
***
Минулого тижня, пройшовши медичний огляд, розпочали передсезонну підготовку гравці БК-93 “Пульсар”. Складне фінансове становище не дозволяє говорити про повноцінний хід підготовки до чемпіонату. Ймовірніше за все, баскетболісти будуть готуватися у Рівному. Присутніми на перших тренуваннях були лише вихованці рівненського баскетболу.
***
Гонкою на міжнародному турнірі, на трав’яному треці, в голландському Стафорсті, завершили довготривале міжнародне турне гонщики „Урагану”. Володимир Трофимов та Ярослав Полюхович мали реальні шанси піднятися на п’єдестал пошани. На жаль, завершили вони змагання на четвертому та восьмому місцях, відповідно.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору