Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 25-чер, 2009, 10:059 prov 1 258
Поменшало команд у чемпіонаті області з футболу у першій лізі. Після восьми турів знявся зі змагань кузнецовський ”Варіант”. Через це, згідно з регламентом, команди, які взяли очки із кузнецовцями, втратять їх. Це сталося через те, що ”Варіант” не провів половину матчів чемпіонату. Тим часом колективи-учасники зіграли поєдинки дев’ятого туру. В жодному з них господарі не здобули перемог: ”Славія” — ”Ізотоп-РАЕС” — 1:1 (юнаки 2:1), ”ОДЕК” — ”Маяк” — 1:1 (1:0), ФК ”Вельбівно” — ”Волинь-Цемент” — 1:2 (1:0), ”Хімік” — ”Сокіл” — 1:2 (2:0), ”Верес-2-Штурм” — ”Случ” — 0:2 (1:2). У турнірній таблиці продовжує лідирувати березнівський ”Случ” — 20 пункти. У кузнецовського ”Ізотопа-РАЕС” та рівненської ”Славії” — по 16. Проте в ”атомників” ще є один поєдинок в запасі.
***
У другій лізі костопільський ”Горизонт” скористався осічкою переслідувачів і збільшив відрив. Лідер здобув три очки в Городку, перемігши 4:0 місцеву команду ”РОКО-Городок”, тоді як суперники поступилися. Результати матчів: ФК ”Гоща” — ”Енергія” — 2:1, ”Водник” — ”Горинь” — 4:1, ФК ”Смига” — ”Фіалка” — 1:1, ”МлинКов” — ”Фортуна” — 2:1, ”Полісся” — ”Сатурн” — 0:1. У ”Горизонта” — 23 очки. По 17 пунктів у трьох команд — володимирецької ”Енергії”, рівненського ”Водника” та ”Фортуни” з Великої Омеляни.
***
У середу відбувся повторний матч півфіналу Кубка області з футболу, який визначив другого фіналіста змагань. Ним став оржівський “ОДЕК”, який вдома переміг сарненський “Маяк” — 2:1. У першому поєдинку в Сарнах зафіксували нічию — 0:0. “ОДЕК” розіграє Кубок у матчі із кузнецовським “Ізотопом-РАЕС”, який здобув це право тижнем раніше. Атомники здолали рівненську “Славію”. Фінальний матч відбудеться в липні.
***
На жаль, не так вдало йдуть справи в “ОДЕКа” в чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд. Минулого тижня підопічні Олега Кучера провели черговий матч змагань. В Гореничах, Київська область, оржівці зустрічалися із місцевим “Ірпінем”. Господарі, за яких виступає багато колишніх гравців київського “Динамо”, здобули перемогу — 3:2 (1:1). З двома очками після чотирьох ігор “ОДЕК” посідає третє місце. Лідирує у групі “Ірпінь” — 10 пунктів. У середу оржівці вдома приймали аутсайдера, команду “Зеніт” з Боярки — одне очко в активі.
***
Триває чемпіонат області з футболу серед аматорів. У неділю були зафіксовані результати: ”Автоленд” (Здолбунів) — Дубенський район — 3:1, ФК “Гоща” — Дубно — 0:3, ”Авангард-ПАС” (Рівне) — Рівненський район — 1:1, ”Полісся” (Рокитне) — Володимирецький район — 2:2. У групі А лідирує здолбунівський ”Автоленд” — 9 очок, а у групі Б — Володимирецький район — 5.
***
Збірна юнацька команда Рівненської області з баскетболу посіла п’яте місце у змаганнях в залік Всеукраїнських юнацьких ігор, які пройшли у Вінниці. На попередньому етапі вихованці Олега Максютинського впевнено здолали команди Львівщини і Полтавщини. В поєдинку за перше місце в групі рівняни поступилися збірній Одещини. У боротьбі за п’яте місце вони доволі впевнено виграли в однолітків із Запорізької та Миколаївської областей.
***
Микола Коба та Валерій Чупринський у складі збірної Рівненської області з самбо стали срібними призерами на турнірі у Львові в рамках Літніх спортивних ігор ветеранів України. 59-річний Коба виступав у категорії до 90 кг, а 50-річний Чупринський — у категорії до 100 кг.
***
Сімнадцять золотих, вісімнадцять срібних і тринадцять бронзових медалей — такий підсумок виступу рівненських каратистів на шостому чемпіонаті України з фудокан карате-до. Цей результат дозволив рівнянам посісти підсумкове перше командне місце серед шести збірних.
***
У неділю на стадіоні “Олімп” вперше відбувся відкритий чемпіонат Рівного з регбі-7 серед дорослих. У змаганнях взяли участь п’ять чоловічих: РК ”Рівне” (виступає у вищій лізі України), ”ДЮСШ-4” (грає у першій лізі України), РК ”Юніор” (грає в чемпіонаті України серед дітей 1996 та 1997 р.н.), команда ветеранів ”Связі-Велнес”, кременецький ”Гладіатор” — та дві жіночі команди: рівненські ”Феміда” та ”ДЮСШ-4”. Здобувши перевагу у чотирьох матчах, перемогу у чоловіків святкував РК “Рівне”, що стало добрим тренувальним днем перед стартом у чемпіонаті України. На другому місці — РК “Юніор”, на третьому — “Связі-Велнес”. Серед жінок за перемогу боролися дві команди. “Феміда” двічі здолала ДЮСШ-4 й святкувала перемогу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору