Рівне:

Створення та просування сайтів

Алієва продадуть у “Локомотив” за 18 млн. євро?

Спорт 27-сер, 2009, 09:409 prov 978
Алієва продадуть у “Локомотив” за 18 млн. євро?


Московський “Локомотив”, у найближчі дні, зробить ще одну спробу придбати півзахисника київського “Динамо” і збірної України Олександра Алієва. Про це, повідомляє sports.ru, з поисланням на власні джерела у московському клубі.
Головний тренер червоно-зелених Юрій Сьомін, добре знайомий з Алієвим по спільній роботі в українській команді. Що не менш важливо, гравець має російський паспорт, і, таким чином, у Росії не буде попадати під ліміт на легіонерів.
Як повідомило джерело, у контракті Алієва з “Динамо” прописана мінімальна сума відступних - близько 16-18 мільйонів євро. Основну частину коштів, що “Локомотив” планує вкласти в купівлю хавбека, клуб заробив на трансфері капітана команди Дініяра Білялетдінова в англійський “Евертон”. Іншу частину, залізничники планують виручити від продажу Івана Пелліцолі, Елдіна Якуповіча, Резвана Кочиша й Яна Дюріци, до закриття нинішнього трансферного вікна.
Здійснення трансферу залежить від рішення керівництва київського клубу, головного тренера “Динамо” Валерія Газзаєва і самого футболіста.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору