Рівне:

Створення та просування сайтів

В Одесі – чергове ДТП за участю «мажора»

Кримінал 27-сер, 2009, 09:489 prov 1 672
В Одесі – чергове ДТП за участю «мажора»


Нещастя сталося на Фонтанській дорозі, о другій ночі. Троє друзів – двоє хлопців і дівчина – ловили таксі. Водій «Жигулів» зупинився в лівому ряду та через вікно домовлявся з пасажирами про ціну та куди везти. В цей момент, на пішоходів налетів білий «Мерседес». Не зупиняючись, ударив ще дві припарковані авта.
Тетяна, мешканка м. Одеси: «Все были виноваты. «Жигуль» не там встал, создал аварийную обстановку, а тот на большой скорости ехал. На «Мерседесе». – То есть “Мерседес” объезжал «Жигули», да? – Да, с правой стороны. – А люди где находились? - Они садились в “Жигули”, пассажиры. «Мерседес» пронесся, снес двери в «Жигулях» и людей. И у него подушки сработали, он видно, не смог затормозить, еще две машины задел».
Від удару, на місці загинув Василь Карпенко. Його батько в розпачі. Переконаний: ДТП на рівній дорозі і в добре освітленому місці, сталося саме з вини водія «Мерседесу».
Василь Карпенко, батько загиблого: «Произошло непоправимое. Погиб мой сын, моя гордость, 28 лет, два высших образования, два языка. Вы же знаете, за последнее время не одно, не первый это наезд. Причем, это сын депутата, Кравец – фамилия его, депутата, за рулем был Кравец».
Тим часом, слідчі встановлюють обставини трагедії. Стверджують: на ім‘я сина відомого в Одесі чиновника не зважають. Попередньо кажуть, водій «Мерседесу» був тверезим.
Віктор Кузнецов, керівник відділу ДАІ м. Одеси: «Не было признаков алкогольного опьянения и не было внешних признаков существенного превышения скорости. Он был слегка возбужден, то есть нормальная человеческая реакция».
Ще одна постраждала – 27-річна дівчина – з тяжкими травмами лежить в реанімації. До лікарів, на другий день, звернувся і третій пішохід. Між тим, родичі загиблого стверджують: трагедія за участю водіїв-можновладців – не нещасний випадок, а закономірність.
Василь Карпенко, батько загиблого: «Сегодня убили моего сына, завтра убьют вашего ребенка, со школы будет идти – переедут. Беспредел пора останавливать. Нету дальше мочи, терпеть это все».
ДТП за участю мажорів, в Одесі бували й раніше, та винних у смерті людей і досі не покарано. Так, півтора року тому, з вини Фелікса Петросяна, сина одеського чиновника, у ДТП загинула людина. Судовий розгляд цієї справи регулярно відкладають.
Оксана Піднебесна,
Влад Величко, НТН,
Одеса.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору