Рівне:

Створення та просування сайтів

Небезпечна знахідка

Останні новини 01-вер, 2009, 12:059 Lobanovskiy 879
31-го серпня на березі річки Стир, поблизу села Більче Демидівського району, під час риболовлі, місцевими мешканцями був виявлений предмет схожий на авіабомбу. Про небезпечну знахідку вони по мобільному телефону відразу повідомили в районний відділ міліції та МНС. Місце знаходження невідомого предмету було взято під охорону працівниками міліції. За декілька годин з обласного центру прибула група піротехнічних робіт Головного управління МНС. Побаченим сапери були вражені… практично на самому березі знаходилась авіаційна бомба. Після детального обстеження вибухо-небезпечного предмету, начальник групи піротехнічних робіт Олег Нікольчук повідомив, що це фугасно-осколочна авіабомба німецького виробництва та знаходяться в бойовому стані. При контрольному обстеженні території інших вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Дотримуючись всіх мір безпеки, сапери транспортували небезпечний вантаж в декілька в один із безлюдних кар”єрів Демидівського району та успішно знешкодили.
Слід додати, що небезпечний предмет знаходився за кілометр від села. Дорослі і дітлахи по декілька разів на день купалися саме на цьому місці. Тільки після того, як рівень води трохи спав небезпечний появився на поверхні.

Про це повідомив капітан служби цивільного захисту Микола Прокопчук інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору