Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 03-вер, 2009, 13:039 prov 1 073
На сарненчанина впала частина стіни
У Рівненській області на території Сарненського заводу мостових технологічних конструкцій загинув 51-річний чоловік. Інцидент стався 28 серпня в м.Сарни. Встановлено, що на працівника заводу обвалилася частини цегляної стіни цеху №2, внаслідок чого потерпілий загинув.

На дівчинку наїхав трактор
В реанімацію госпіталізували 9-річну дівчинку із відкритим переломом таза зі зміщенням, розривом сечового міхура, травматичним шоком.
Встановлено, що потерпіла, мешканка с. Воронки, отримала травми внаслідок наїзду трактора, котрий залишив на нейтральній передачі на власному подвір’ї батько дівчинки.

З квартири рівнянина зникли золоті речі
З квартири рівнянина Михайла невідомі викрали дві золоті сережки, кросівки та продукти харчування. Виїздом на місце події слідчо-оперативна група встановила, що зловмисники потрапили до помешкання, зламавши двері. Проводяться заходи щодо встановлення осіб невідомих та їх розшуку.

З магазину викрали 20 тисяч гривень
В ніч на 30 серпня з одного із магазинів Рівного невідомі, проникнувши через вікно, викрали більше 20 тисяч гривень. Проводяться заходи щодо встановлення осіб зловмисників та їх розшуку.

Правоохоронці розшукали костопільчанина
30 серпня працівники Костопільського райвідділу міліції розшукали 16-річного місцевого жителя Романа, який напередодні пішов із дому, і про його місце знаходження ніхто не знав.

У демидівського пенсіонера молодик поцупив гроші
Житель села Товпижин Демидівського району, 23-річний Микола, зламавши навісний замок в будинку місцевого пенсіонера, викрав 400 гривень.

Правоохоронці встановили осіб, виявлених у річці Горинь
Міліціонери встановили, що в річці Горинь виявили жителя Гощанського району Володимира Р. та жительку Сарненського району Євгенію Г., які рахувалися як безвісти зниклі.

Чоловіка затримали за збут макової соломки
Житель села Переділи Рівненського району, 60-річний Олександр, продав жительці столиці 300 грамів меленої макової соломки.

Змія вкусила рівняна на вул. Набережній
В Рівненську обласну лікарню у стані середньої важкості госпіталізовували через укус змії Юрія Є., 1951 р.н., жителя м. Рівне. Укус чоловік отримав на вул. Набережній в районі кафе ”Європа”.

Під час копання картоплі березнівчанин знайшов міну
В с. Городище Березнівського району під час копання картоплі на власному полі Василь А. виявив 82-міліметрову мінометну міну часів Другої світової війни. Місце виявлення боєприпасу взяли під охорону працівники Березнівського РВ УМВС України в Рівненській області. Подано заявку на знешкодження до ГУ МНС України в області.

Знайдену на Демидівщині бомбу знешкодили піротехніки
Група піротехнічних робіт АРЗ СП ГУ МНС України в області знешкодила авіаційну бомбу ФАБ-100, яку виявили на березі р. Стир біля с. Більче Демидівського району місцеві жителі.

В Ікві виявили тіло млинівчанина
В с. Береги Млинівського району в р. Іква виявили тіло з ознаками втоплення жителя с. Малі Дорогостаї цього ж району Валерія Т., 1953 р.н.

В Горині втопився острожанин
В с. Черняхів Острозького району під час купання у р. Горинь втопився непрацюючий місцевий житель Віктор І., 1968 р.н.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору