Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 17-вер, 2009, 09:599 prov 1 231
У неділю відбулися матчі чергового туру чемпіонату області з футболу у першій лізі. У центральному матчі туру березнівський „Случ” та оржівський „ОДЕК” розійшлися миром — 0:0. Продовжує лідирувати у змаганнях „Случ” — 30 очок після чотирнадцяти ігор. По 27 пунктів у рівненської „Славії” та кузнецовського „Ізотопа-РАЕС” — після тринадцяти матчів. Результати поєдинків: „Волинь-Цемент” — „Гоща-АМАКО” — 0:1 (юнаки (1:2), „Сокіл” — „Маяк” — 3:3 (1:0), „Случ” — „ОДЕК” — 0:0 (2:1), „Ізотоп-РАЕС” — „Хімік” — 2:1 (2:1).

***
Несподівано втратив три очки один із претендентів на нагороди першості області у другій лізі. Костопільський „Горизонт” вдома поступився команді з Млинова „МлинКов” — 1:2 — і з 34 очками посідає другу сходинку турнірної таблиці. Першими йдуть футболісти володимирецької „Енергії” — 38. На третьому місті „Фортуна” — 32. Результати ігор: „Енергія” — „Водник” — 4:0, „Горизонт” — „Млинков” — 1:2, ФК „Смига” — „Полісся” — 1:7, „Сатурн” — „Горинь” — 1:0, „Фіалка” — „Фортуна” — 0:2.

***
Лише чотири команди продовжують боротьбу в Кубку області серед юнаків. У чвертьфінальних матчах було зафіксовано наступні результати: „Волинь-Цемент” — „ОДЕК” — 1:0, „Случ” — ФК „Смига” — 3:0, ФК „Вельбівне” — ДЮСШ (Костопіль) — 1:4, „Хімік” — „Маяк” — 1:3. У вівторок відбулося жеребкування, яке визначило такі пари: „Случ” — „Волинь-Цемент” та ДЮСШ — „Маяк”. Півфінали пройдуть 23 та 30 вересня.
***
В Ізраїлі відбулись змагання чемпіонату Європи з важкої атлетики серед юнаків. У ваговій категорії до 94 кг четверте місце виборов Роман Василевський зі Здолбунова (тренер — заслужений тренер України Володимир Гордійчук), а п’яте місце у ваговій категорії до 85 кг — Віталій Лавренюк з Березного (тренер — заслужений тренер України Валерій Гладиш).
***
Рівненський “Пульсар” в рамках підготовки до нового сезону Суперліги проведе дві товариські гри з одним із лідерів білоруського баскетболу — “ОЗАА Осиповичі”. Ігри відбудуться 18 та 19 вересня о 17:00 та 11:00 відповідно у рівненському спорткомплексі ДЮСШ-4. Саме під час цих двох ігор вболівальники рівненського клубу зможуть побачити ряд гравців, яких запрошено на перегляд до “Пульсару”.

***

Рівненщина спортивна


Рівнянин Сергій Ліщук, який нещодавно змінив “Азовмаш” на іспанську “Памесу”, вже встиг проявити себе у новій команді. У спарингу з “Каха Лаборал” (86:75) український форвард став найрезультативнішим у складі валенсійців — 20 очок. Окрім того, Ліщук зробив 11 підборів та шість блок-шотів. Днем раніше вихованець рівненського баскетболу зі своїми новими партнерами декласував “Асвел” — 83:77. У цій грі Сергій Ліщук набрав дванадцять пунктів. У Валенсії рівнянин грає під тим же номером, що і в Україні — 12. Цікаво, що фотосесію українця з майкою “Памеса” провели в місцевому зоопарку (Bioparc). Керівництво баскетбольного клубу не поскупилося на компліменти Сергію та висловило сподівання, що у Валенсії українець почуватиметься, як вдома. “Я довго грав на батьківщині, але відчув, що прийшов час змінити обстановку. Щасливий приєднатися до такої сильної команди”, — сказав Ліщук.

***
У Рівному відбулися ХVІ спортивні ігри інвалідів Рівненщини, присвячені Дню фізичної культури і спорту серед спортсменів з ураженнями опорно–рухового апарату, вадами зору та слуху, в яких взяли участь команди Сарненського, Рівненського, Дубенського, Рокитнівського, Володимирецького, Дубровицького, Демидівського, Березнівського районів, Кузнецовська, Острога, Дубна, Здолбунова та Рівного.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору