Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 24-вер, 2009, 09:329 prov 1 038
Після матчів сімнадцятого туру чемпіонату області з футболу першій лізі у турнірній таблиці двовладдя. По 30 очок у березнівського “Случа” та рівненської “Славії”. На два очки менше у кузнецовського ”Ізотопа-РАЕС”.
Результати ігор: “Гоща-АМАКО” — “Ізотоп-РАЕС” — 2:2 (юнаки 0:1), “Маяк” — “Волинь-Цемент” — 0:0 (3:0), ОДЕК — “Сокіл” — 3:0 (3:1), ФК “Вельбівно” — “Славія” — 0:2 (0:0).
***
У другій лізі першості області з футболу володимирецька “Енергія” зміцнила лідируючі позиції — 41 очко. На шість менше у “Фортуни” (Вел. Омеляна) й 34 у костопільського “Горизонта”. Результати матчів: “РОКО-Городок” — ФК “Смига” — 6:0, “Фортуна” — “Горизонт” — 3:1, “Сатурн” — “МлинКов” — 3:1, “Водник” — “Фіалка” — 1:0, “Полісся” — “Енергія” — 3:4.
***
У неділю відбувся фінал розіграшу кубка Рівненського району з футболу 2009 року, який проходив на стадіоні „Авангард”. За перемогу боролися команди ”Рівес” (с. Великий Олексин) та ”Старт” (с. Бармаки). Перемогу здобули футболісти команди „Старт” (2:1), яким було вручено перехідний та пам’ятний кубки, а гравці отримали пам’ятні медалі.
***
Продовжує передсезонну підготовку до нового сезону у баскетбольній суперлізі України БК-93 “Пульсар”. У п’ятницю та суботу рівняни зіграли два товариські поєдинки із білоруським колективом “ОЗАА Осиповичі”. В обох поєдинках господарі були сильнішими — 81:77 (21:24, 19:17, 17:14, 24:22) та 81:75 (22:23 21:15, 18:22, 20:15). У складі господарів було чотири потенційні новачки: Дмитро Шиманський, Тимур Бабкін, Микола Алексєєв та Дмитро Антонець. Чи будуть вони захищати кольори команди у чемпіонаті — невідомо. Йде перегляд, до якого наступного тижня долучаться ще кілька гравців. Як сказав головний тренер БК-93 “Пульсар” Михайло Переверзій — йде перегляд нових гравців. Наступним етапом підготовки стане участь рівнян у міжнародному турнірі в Білорусі.
***
Тим часом рівнянин Сергій Ліщук намагається закріпитися в основі своєї нової команди. В товариській грі “Памеса”, за яку виступає екс-пульсарівець, поступилася “Барселоні” — 65:71. Сергій відіграв 32 хвилини і набрав десять очок та п’ять підбирань.
***
З поразки стартував РК “Рівне” у першості України з регбі у першій лізі. Вдома наша команда приймала “Авіатор”-ДЮСШ й поступилася — 24:27. Господарі поля першими повели в рахунку, але втримати перевагу не змогли. Кращими в складі господарів поля були Павло Рожков і Тарас Панасюк (по одній реалізації), Роман Гук і Ярослав Чалюк (по одній спробі), Володимир Ярчук (дві спроби).
***
Вихованка рівненської ДЮСШ №4 Іванна Крупеня здобула срібну нагороду жіночого чемпіонату Європи з боксу, який відбувся у Миколаєві. У своїй ваговій категорії (до 54 кг) вона програла фінальний бій польці Кароліні Михальчик із рахунком 3:8. Готує боксерку заслужений тренер України Олександр Мартиненко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору