Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 17-вер, 2009, 10:229 prov 1 100
Прокуратура порушила кримінальну справу за фактом незаконних дій міліції
Як повідомив старший слідчий прокуратури міста Рівного Роман Войтюк, минулої п’ятниці було порушено кримінальну справу за статтею 365 п.2 Кримінального Кодексу України за фактом незаконних дій працівників міліції рівненського МВ УМВС України.
За його словами, досудова перевірка триватиме два місяці.
Нагадаємо, що нещодавно перевертні у міліцейських погонах у приміщеннях Рівненського міськвідділу міліції упродовж кількох годин катували неповнолітнього Д. Більше десяти днів дитина пролежала у лікарні, де її прооперували. У ході перевірки працівники відділу внутрішньої безпеки УМВС України у Рівненській області встановили факт неправомірних дій так званих „правоохоронців”. Це підтвердили і покази свідків, працівників РПС та витяг з історії хвороби громадянина Д. Двох „правоохоронців-перевертнів” уже звільнено з міліції.

Податківці Рівного викрили підпільний деревообробний цех
Працівники податкової міліції Рівного припинили функціонування цеху з розпилювання деревини стрічкопильною пилорамою у Корецькому районі. Дозвільних документів на такий вид діяльності, як виявилося, у приватного підприємця не було.
У результаті перевірки виявлено та вилучено інструменти, обладнання та дошки орієнтовною вартістю 55 тис. грн.
Матеріальні цінності передано на відповідальне зберігання до вирішення питання по суті.
Проводиться збір та оформлення документів згідно з чинним законодавством.

СБУ впіймала на хабарництві заступника начальника управління ветеринарної медицини
Співробітники СБУ затримали ”на гарячому” заступника начальника управління ветеринарної медицини м. Рівне у момент отримання ним хабара від підприємця. Ветеринарний лікар вимагав гроші за те, що не буде перешкоджати підприємцю торгувати м’ясопродуктами на території одного з продовольчих ринків.
Підприємець звернувся до відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Рівненській області. Після перевірки вказаних фактів управління СБУ склало два адміністративні протоколи про вчинення чиновником корупційних діянь.
Рішенням Рівненського міського суду посадовця визнано винним та притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу.

Чиновником, який отримав 120 тис. грн. хабара, займеться суд
Прокуратура області завершила розслідування кримінальної справи, порушеної у березні 2009 року проти головного державного виконавця підрозділу примусового виконання рішень відділу ДВС Головного управління юстиції в області за одержання хабара, поєднаного із вимаганням.
Як вже повідомлялося, спільна група працівників прокуратури області та УМВСУ в області затримала державного виконавця ”на гарячому” під час одержання від приватного підприємця 120 тисяч гривень хабара за надання для проведення торгів заниженої оцінки нерухомого майна та подальше сприяння у його викупі.
На сьогодні кримінальну справу з обвинувальним висновком скеровано до суду для розгляду.

В господарстві рявнянина сталася пожежа
11вересня о 01:10 м. Рівне в господарстві громадянина Петра виникла пожежа. Вогонь пошкодив дерев’яне перекриття гаража, речі домашнього вжитку та автомобіль „Фольксваген”. Причина пожежі та матеріальні збитки від неї наразі встановлюються. На ліквідацію пожежі було задіяно 5 пожежних автоцистерн та оперативно-координаційний центр ГУ МНС в області.

Малолітня березнівчанка обпеклася кавою
10 вересня о 14:55 в травматологічне відділення Березнівської ЦРЛ госпіталізували малолітню громадянку Юлію, 2008 року народження, жительку м. Березне. Діагноз: термічні опіки правого плеча, шиї та грудної клітки 1-2 ступеня. Опіки дівчинка отримала через необережність батьків (перекинула на себе чашку з гарячою кавою).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору