Рівне:

Створення та просування сайтів

30 вересня - День усиновлення

Останні новини 28-вер, 2009, 16:299 Lobanovskiy 1 247
Починаючи з цього року, згідно Указу Президента України „Про день усиновлення”, 30 вересня у державі відзначатиметься День усиновлення.
Як складається робота з усиновлення в Рівненській області в інтерв’ю газеті «Вісті Рівненщини» розповів начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Віктор Марчук:
- Девіз „Чужих дітей не буває” є актуальним та повною мірою втілюється у життя на Рівненщині. В області усиновлюється кожна десята дитина. Лише за період із 2005 по 2009 рік в області 170 дітей знайшли нових батьків. Нині 77 відсотків дітей, які залишилися без батьківського піклування, перебувають під опікою та піклуванням у жителів Рівненщини, 208 дітей виховуються у 43 прийомних сім’ях та 18 дитячих будинках сімейного типу, що функціонують на Рівненщині.
З нагоди відзначення Дна усиновлення від усього серця вітаю усиновителів Рівненщини, а також усіх, хто прийняв у свою родину дитину-сироту чи дитину, позбавлену батьківського піклування: опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів та працівників установ, які втілюють у життя надію дітей на родинне тепло. Щиро дякую за турботу, співчутливі серця, тепло, яким, з яким вони діляться із дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування. Одночасно хочемо подякувати і тим людям, хто має намір взяти до своєї родини на виховання покинуту дитину.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору