Рівне:

Створення та просування сайтів

Тимошенко просять замінити луцький аеропорт на рівненський

Актуально 01-жов, 2009, 10:439 prov 1 142
Тимошенко просять замінити луцький  аеропорт на рівненський


На сесії Рівненської обласної ради депутати облради прийняли звернення до Кабінету Міністрів України, в якому просять переглянути їхнє рішення щодо виключення ОКП ”Міжнародний аеропорт ”Рівне” з переліку об’єктів, які будуть обслуговувати Чемпіонат Європи з футболу 2012 року. Про це повідомили в аналітично-інформаційному відділі Рівненської обласної ради.
Рівненський аеропорт вже був у проекті цього переліку, однак згодом безпідставно з нього був вилучений. Натомість у списку об’єктів, які отримають фінансування з держбюджету, опинився аеропорт сусідів-лучан, який за технічними характеристиками взагалі не можна порівняти з МА “Рівне”.
На думку обласних обранців, рівненський аеропорт має цілу низку конкретних переваг, які можуть сприяти позитивному вирішенню питання. Зокрема, розташування МА “Рівне” є найоптимальнішим з точки зору логістики і сполучення між Львовом і Києвом. Аеропорт розміщений на перетині міжнародних повітряних та автомобільних шляхів, причому нині проходить реконструкція автомобільної дороги міжнародного значення “Київ-Львів-Чоп”.
Технічні дані аеропорту відповідають всім вимогам, що підтверджувалось попередніми висновками інспекторів УЄФА. До того ж рівненський аеропорт має статус міжнародного з постійно діючими митними та прикордонними постами, має необхідні сертифікати та забезпечує зліт, посадку та наземне обслуговування літаків практично всіх типів в будь-яку пору доби.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору