Рівне:

Створення та просування сайтів

КАБМІН ДАВ «РІВНЕАЗОТУ» НАДІЮ

Останні новини 02-жов, 2009, 12:019 Lobanovskiy 824
Результатом численних звернень представників обласної влади, керівництва підприємства, трудового колективу на адресу уряду стало винесення на розгляд учорашнього засідання Кабміну питання врегулювання ситуації на хімічному підприємстві.
Голова Рівненської обласної державної адміністрації Віктор Матчук щиро дякує усім, хто докладав зусиль для вирішення питання можливого відновлення роботи ВАТ «РівнеАЗОТ».
Реалізація протокольних рішень засідання Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2009 року дає надію на врегулювання ситуації на підприємстві, зокрема, у питанні відшкодування ПДВ та внесення рівненського АЗОТу до переліку підприємств, яким надається можливість закуповувати газ за спеціальними (пільговими для хімічних підприємств) цінами.
- Реалізація протокольних доручень Кабінету Міністрів стане передумовою для відновлення роботи хімічного підприємства, - переконаний Віктор Матчук. - Не останню роль у цьому зіграло звернення обласних депутатів, схвалене на сесії обласної ради 25 вересня цього року, - зауважує він.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору