Рівне:

Створення та просування сайтів

Збитки підприємств сягають 300 млн. грн.

Актуально 22-травня, 2009, 09:269 prov 967
Збитки підприємств сягають 300 млн. грн.

На Рівненщині є 89 суб’єктів господарювання, які у 2008 році задекларували збитки у розмірі 271 млн. грн. Відтак голова Рівненської ОДА Віктор Матчук направив на ім’я Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко листа з проханням відмінити постанову Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2009 року № 427 „Питання врахування у 2009 році від’ємного значення об’єкта обкладення податком на прибуток підприємств”, дія якої може знищити економічно-активні підприємства, — передає ЗІК.
Віктор Матчук переконаний, що підприємства, які у цьому році зуміли розпочати подолання кризових явищ і забезпечили прибуткову господарську діяльність, змушені будуть сплачувати додаткові суми податку на прибуток.
Така ситуація не тільки погіршить їх фінансовий стан, але й негативно вплине на інвестиційний клімат в Україні та перспективи залучення міжнародних фінансових ресурсів для подолання наслідків економічної кризи, оскільки значна частина зазначених прибуткових суб’єктів господарювання є підприємствами з іноземним капіталом.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору