Рівне:

Створення та просування сайтів

Сільські громади: майбутнє творимо самі

Останні новини 12-жов, 2009, 18:159 Lobanovskiy 1 128
Сьогодні у обласному виставково-діловому центрі пройшов круглий стіл на тему: «Партнерство для місцевого розвитку: досвід Рівненщини», участь у якому взяли керівники області, зокрема, перший заступник голови Рівненської обласної ради Валентин Королюк, від представництва Європейської комісії в Україні – Клаудія Фішер, старший програмний менеджер ПРООН Оксана Реміга та інші.
Виступаючи з вітальним словом, Валентин Королюк наголосив на важливості проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» для місцевого самоврядування області. «Самоврядування лише тоді буде ефективним, коли люди братимуть активну участь у прийнятті рішень та розділятимуть відповідальність за них», - наголосив перший заступник голови облради. За його словами, за два роки діяльності проекту в нашій області результат є доволі відчутним: довкола соціально значимих об’єктів активізовано громади 40 сіл. Членами громадських організацій у цих селах стали понад 2,5 тисячі мешканців. «Рівненська обласна рада підтримує реалізацію проекту ЄС/ПРООН в нашій області, високо оцінює внесок Європейської Комісії та Програми розвитку ООН в Україні у розвиток місцевого самоврядування та докладатиме зусиль у створенні умов для подальшого розвитку та посилення створених організацій громад», - запевнив Валентин Королюк.
Досвідом участі у проекті поділилися голова Корецької райдержадміністрації Руслан Сивий та голова Сарненської РДА Петро Рухер.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору