Рівне:

Створення та просування сайтів

Залучення інвестицій – шлях до розквіту

Останні новини 29-жов, 2009, 03:119 Lobanovskiy 1 074
Перший заступник голови Рівненської обласної ради Валентин Королюк взяв участь у виїзній сесії в рамках реалізації проекту технічної допомоги Європейського Союзу «Розробка фінансових схем та інфраструктури для підтримки інновацій в Україні».
Для участі у вказаному заході до Рівного прибули Матіас Марія Хальдер – керівник проекту технічної допомоги Євросоюзу «Розробка фінансових схем та інфраструктури для підтримки інновацій в Україні» та голова Державного агентства України з інвестицій та інновацій Людмила Супрун. Крім того, участь у заході взяли міжнародні експерти проекту з Великобританії та Росії.
Від імені Рівненської обласної ради Валентин Королюк запевнив учасників виїзної сесії у всілякому сприянні проекту. «Залучення інвестицій – шлях до розквіту економіки, - зазначив перший заступник голови облради, - Цей процес дасть поштовх динамічному розвитку територіальних громад».
Нагадаємо, що Рівненською обласною радою у грудні 2006 року було прийнято обласну програму інвестиційного розвитку Рівненської області на 2007 - 2009 роки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору