Рівне:

Створення та просування сайтів

Дні Федерації Профспілок України в Рівненській області пройдуть 21-22 жовтня

Останні новини 20-жов, 2009, 12:369 Lobanovskiy 1 109
В рамках цих днів 21 жовтня відбудеться круглий стіл за участю делегації Федерації профспілок України на чолі з заступником голови Федерації Сергієм Кондрюком, представників органів влади, роботодавців та профспілок Рівненщини на тему: «Генеральна угода на новий строк: головні цілі та завдання бачення сторін соціального діалогу». Цей захід розпочнеться о 10 год. у приміщенні обласної державної адміністрації, у 601 аудиторії.
У плані цих заходів – проведення того ж дня, 21 жовтня, о 14 год. тристоронніх громадських слухань на тему: «Криза на ринку праці: уроки та загрози». Ці громадські слухання пройдуть у Федерації профспілок області.
В рамках Днів ФПУ 22 жовтня в актовій залі Будинку профспілок області (м.Рівне,проспект миру, 7-а) об 11 год. відбудеться зустріч з головами профкомів підприємств області та головами координаційних рад на тему: «Підвищення заробітної плати: можливості та загрози».У зустрічі візьмуть участь профактивісти, представники керівництва облдержадміністрації, обласної ради депутатів, об'єднання роботодавців.
У цій шанованій аудиторії голова Федерації профспілок Рівненщини Микола Сірук вручить групі молодих кращих працівників різних галузей Дипломи ФПО та пам’ятні призи.
Прес-служба Федерації профспілок області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору