Рівне:

Створення та просування сайтів

Кримінальні елементи зробили спробу захопити приміщення Федерації профспілок в Рівному

Останні новини 17-лис, 2008, 12:349 prov 1 000
Учора, 16 листопада, в Рівному невідомими особами була здійснена брутальна спроба захоплення будинку Федерації профспілок Рівненської області. При цьому приїжджі молодики (за наявною інформацією – із Білої Церкви, в кількості двох десятків), погрожуючи фізичною розправою, відібрали у вахтера ключі, незаконно утримували в працівників установ та організацій в орендованих ними приміщеннях. За попередньою інформацією, невідомі нападники зробили спробу дістатися до кабінетів профспілкового керівництва. Незважаючи на те, що нападники пошкодили телефонний зв’язок, людям, які перебували в приміщенні, вдалося викликати працівників міліції, які за деякий час відновили порядок у приміщенні, затримавши нападників.
Тільки щасливий випадок убезпечив присутніх у той день в приміщенні людей від завдання шкоди їх здоров’ю, а офіси – від розграбування. Вочевидь, людям, які випадково стали заручниками кримінальних елементів, ще знадобиться психологічна допомога. Занепокоєння «Народної Самооборони» викликає і той факт, що під загрозою перебувала діяльність обласної громадської організації «Антикримінальний вибір», яка є засновником та активним учасником діяльності Громадянського руху «Народна Самооборона», й офіс якої розташований в приміщенні Федерації профспілок Рівненської області. У той же час, із центральних ЗМІ стало відомо, що того дня подібним рейдерським атакам були піддані приміщення профспілок у більшості областей України.
З приводу брутального порушення конституційних прав громадян, замаху на приватну і профспілкову власність обласний осередок «Народної Самооборони» звертається до керівництва УМВС у Рівненській області та прокурора Рівненської області з проханням взяти розслідування цієї резонансної справи під особистий контроль. Рівненська обласна організація партії також звертає увагу керівництва УСБУ в Рівненській області на цей приклад кримінального безчинства, брутальної зневаги до державних інститутів та законодавства і вимагає визначити не лише проплачених виконавців, але й замовників та організаторів нападу.
«Тільки жорстка і миттєва реакція правоохоронних органів, громадський осуд зможуть убезпечити нас від подій, які ставлять під загрозу безпеку громадян і до болю нагадують кримінальний перерозподіл власності на початку 90-их років минулого століття», - відзначив голова обласного осередку «Народної Самооборони» Сергій Штурхецький, — повідомила прес-служба НС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору