Рівне:

Створення та просування сайтів

У харчовій промисловості Рівного не допущено спаду виробництва

Актуально 22-жов, 2009, 11:199 prov 1 089
Харчова промисловість Рівного – єдина з галузей економіки міста, у якій не допущено спаду виробництва, порівняно з минулим роком. Цьому, як стверджують посадовці, сприяли протекціоністські заходи, яких вжили на місцевому рівні та виконання яких було у компетенції місцевих посадовців. Про це повідомили в управлінні економіки Рівненського міськвиконкому.
За словами начальника управління Миколи Киреї, на засіданні антикризового комітету міськвиконкому було вирішено питання погашення заборгованості супермаркетів міста за отриману продукцію місцевих харчовиків – ВАТ ”Полісся хліб”, ”Рівне хліб”, ТОВ ”Хлібодар”, ВАТ ”Рівнень”, ТзОВ ”Радема” та Рівненська кондитерська фабрика.
Крім того, як повідомив Микола Кирея, у літній період на бульварі Незалежності у Рівному організовували виставки-ярмарки продукції місцевих харчовиків. Участь у них була для виробників безкоштовною. Вони отримали нагоду прорекламувати вироби та реалізувати їх за цінами нижчими, ніж у супермаркетах.
За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняного виробництва високоякісних продуктів харчування, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня працівників харчової промисловості Президент України Віктор Ющенко нагородив орденом ”За заслуги” III ступеня Тимощук Тамару – головного технолога акціонерного товариства ”Острозький молокозавод”. Також глава держави присвоїв почесне звання ”Заслужений працівник промисловості України” Нагорнюку Віктору – голові правління акціонерного товариства ”Полісся-хліб”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору