Рівне:

Створення та просування сайтів

Команда з міні-футболу ДПА в області – на почесному другому місці

Останні новини 23-жов, 2009, 11:419 Lobanovskiy 924
Днями в ДСОЦ «Маяк» м. Євпаторія відбувся фінальний етап чемпіонату ДПА України з міні-футболу сезону 2009 року. Фінальному турніру передували змагання у двох групах. За підсумками змагань у групах до фіналу вийшли 4 команди податківців - з Рівненської, Вінницької, Донецької та Дніпропетровської областей.
Про це повідомляє відділ масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в області.
В фінальній частині змагань команда ДПА в Рівненській області з рахунком 5 : 2 виграла в головного претендента на перемогу у цих змаганнях, цьогорічного чемпіона світу серед команд податкових органів різних країн команди Донецької ОДПА. Через цю прикру поразку футболісти з Донецької області у підсумку посіли тільки четверте місце.
А у фінальному поєдинку зустрілися податківці Рівненщини з командою ДПА у Дніпропетровській області. Напружений поєдинок закінчився з нічийним рахунком 1 : 1. А в серії післяматчевих пенальті фортуна виявилася на боці дніпропетровців, які й стали переможцями турніру. Таким чином, команда ДПА у Рівненській області виборола у цих змаганнях почесне друге місце. Команда ДПА у Вінницькій області стала третьою.
Головною метою проведення таких змагань є сприяння зміцненню здоров'я, підвищенню працездатності працівників органів ДПС, активізація фізкультурно - спортивної роботи, розвитку масового спорту, активного проведення дозвілля податківців, залучення працівників органів ДПС до систематичних занять фізичною культурою та спортом, популяризація міні-футболу як виду спорту та пропаганди здорового способу життя.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору