Рівне:

Створення та просування сайтів

"Свободівець" подаватиме до суду на помічника нардепа від НУНС

Останні новини 23-жов, 2009, 11:529 Lobanovskiy 951
21 жовтня голову Березнівської районної організації ВО "Свобода" Володимира Пастушка викликали в Березнівський РВ УМВС для дачі показань щодо акту вандалізму над пам’ятником Тарасу Бульбі-Боровцю.
Про це Провінційці повідомили у прес-службі Рівненської обласної організації ВО «Свобода».
Як відомо, в ніч на 11 вересня 2009 року, єдиний в Україні пам'ятник Тарасу Бульбі-Боровцю в центрі м. Березне, невідомі вандали облили червоною фарбою.
За словами Володимира Пастушка, помічник-консультант народного депутата України Тараса Стецьківа (НУНС) Андрій Андрощук, який здійснив наклепницьку заяву щодо національно-патріотичних сил району, дав свідчення правоохоронним органам, зокрема сказав: "на мою думку, до факту вандалізму причетна районна організація ВО „Свобода” під керівництвом Володимира Пастушка та депутата районної ради Ящука Василя. Ця думка в мене склалася з життєвого досвіду та методів роботи даної політичної сили, хоча реальних доказів у мене немає".
Як повідомив керівник березнівських „свободівців”, завтра правоохоронці дадуть оцінку в справі щодо вандалізму над пам’ятнику Тарасу Бульбі-Боровцю, а сам Володимир Пастушок збирається подавати до суду на наклепника.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору