Рівне:

Створення та просування сайтів

Загинули уві сні

Останні новини 27-жов, 2009, 08:199 Lobanovskiy 918
В черговий раз смертельно небезпечний тандем сигарети та алкоголю призвів до жахливої трагедії. Цього разу лихо сталося в селі Жильжа, Костопільського району.
Про це Провінційці повідомив Старший лейтенант служби цивільного захисту Дмитро Мельник, інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області.
Місцевий житель Петро 1974 року народження у власному будинку проживав один, ніде не працював, часто зловживав спиртними напоями, а на обліку у сільській раді числився, як дебошир. Односельчани майже, щодня бачили чоловіка у нетверезому стані. 23 жовтня у вечері Петро знову вирішив хильнути оковитої, проте цього разу не наодинці із самим собою, а з 35-річним товаришем Тарасом. Добряче випивши, друзі пішли із запаленими цигарками до кімнати дивитися телевізор, проте зморені сильною дозою алкоголю навіть незчулися як позасинали. В цей час попіл від цигарки потрапив на речі домашнього вжитку в результаті чого виникло загорання. Люди загинули уві сні не приходячи до тями. Силами окремого поста державної пожежної охорони Костопільського райвідділу МНС пожежа була ліквідована.
Шановні громадяни. Головне управління МНС в області вкотре звертається до вас із проханням бути вкрай обережними при палінні та користуванні відкритим вогнем. Пам’ятайте: лише суворе дотримання правил пожежної безпеки допоможе вам уникнути лиха. Будьте обережними, бережіть і цінуйте своє життя, адже воно дається лише один раз.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору