Рівне:

Створення та просування сайтів

Керівник медичної галузі краю Віктор Ковальов закликає мешканців Рівненщини не займатися самолікуванням

Рівненська область 03-лис, 2009, 12:539 Lobanovskiy 884
Не займатися самолікуванням закликає мешканців Рівненщини керівник медичної галузі краю Віктор Ковальов. «В Рівненській області створені всі умови для того, щоб надавати необхідну допомогу в умовах лікувальних заходів», - запевняє він.
Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.


Віктор Ковальов закликає мешканців області не займатись самолікуванням, а невідкладно звертатись до лікарів: - Я хотів би звернутися до населення, щоб при найменших симптомах недуги звертатися до лікарів – не займайтесь самолікуванням, не використовуйте препарати, які сьогодні рекламуються! Лише лікар може визначити той препарат, який необхідний вам сьогодні. Я просив би на це дуже звернути увагу і дуже обережно поводитися зі своїм здоров’ям, - наголошує він.
Крім того, Віктор Ковальов зауважив, що сьогодні аптечна мережа займається закупівлею необхідних препаратів. – Обіцяють забезпечити в повному обсязі ту кількість медикаментів, яку потрібно. Але ні в якому разі не займайтесь самолікуванням! Для прикладу, той самий препарат «Таміфлю» - якщо у вас ГРЗ, яке викликане не вірусом Н1N1, то цей препарат немає сенсу приймати, тому що він є дуже сильної дії, спрямованої виключно на цей вірус грипу групи А, - підкреслює начальник обласного управління охорони здоров’я Віктор Ковальов.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору