Рівне:

Створення та просування сайтів

В аварії загинула людина

Закарпатська область 03-лис, 2009, 16:379 Lobanovskiy 1 033
Село Ракошино Мукачівського району має сумну “славу” як місце концентрації ДТП: тут часто стаються дорожні автопригоди з тяжкими наслідками. Аби відвернути біду, на трасі Київ-Чоп у цьому місці стоять знаки обмеження швидкості руху до 40 км./год. Однак пішоходи та велосипедисти й далі гинуть...
Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області.


На жаль, чергова ракошинська трагедія сталася за участю працівника міліції. Близько 19.30 2-го листопада водій автомобіля “Шкода-Фабія” смертельно травмував пішохода, котрий переходив вулицю Леніна. Водій не впорався з керуванням транспортного засобу й допустив наїзд на пішохода. Потерпілий, 41-річний житель Мукачівського району Віктор, від отриманих травм помер на місці пригоди. За фатальним збігом обставин, потерпілий--колишній працівник міліції, пенсіонер ОВС...
За кермом “Фабії” того злощасного вечора перебував 34-річний капітан міліції М. Офіцер знаходився поза службою, був у цивільному одязі. В нього взято кров на встановлення факту вживання алкоголю, результати аналізу будуть готові через 5 днів.
--Ця прикра подія міліцією не приховується від громадськості, тим паче, що сам потерпілий--теж наш колишній працівник,--запевняє начальник ГУМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Павло КОНОНЕНКО.--Такий факт справді мав місце. Однак я заперечую чутки про те, що водій, що смертельно травмував людину, був п”яний а, тим паче, розмахував пістолетом... Зброї він не мав, а щодо наявності в крові алкоголю, давайте зачекаємо висновку медиків.
Ракошинська ДТП була зареєстрована належним чином у Мукачівському РВ ГУМВС. Автомобіль доставлено на штрафмайданчик райвідділу міліції. На місце пригоди виїжджали, окрім слідчо-оперативної групи, заступники начальника ГУМВС М.Піняшко, В.Петрицюк та І.Гульпа, представники прокуратури та відповідних міліцейських служб.
Зібрані за фактом цієї дорожньо-транспортної пригоди матеріали надіслані в прокуратуру Мукачівського району. Інспекцією з особового складу ГУМВС області за даним фактом проводиться службове розслідування.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору