Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закарпатті жінку збила машина на зупинці

Закарпатська область 15-гру, 2009, 08:459 Lobanovskiy 931
У неділю в області сталися три дорожньо-транспортні пригоди, в яких одна людина загинула та ще троє травмувалися. Один водій утік з місця пригоди.
Так, близько третьої години ночі на автодорозi Київ-Чоп мiж селами Чинадiєво-Карпати Мукачівського району мікроавтобус "Форд-Транзит", за кермом якого перебував 39-річний мешканець Тернопiльської областi, скоїв наїзд на пiшохода, 29-річного жителя Сваляви. Потерпілий з численними травмами опинився в лікарні, а машина, що його травмувала--на штрафмайданчику міліції.
У селі Горбок на Іршавщині близько піввосьмої ранку 20-річна місцева мешканка стояла на автобуснiй зупинцi, де на неї наїхав автомобіль "Москвич" під керуванням 37-річного мешканця Арданова. Потерпіла померла вiд отриманих травм по дорозi в лiкарню.
У селі Нижня Апша Тячівського району близько 16-ї години автомобіль ВАЗ-21099, за кермом якого перебував 25-річний місцевий житель, ударився на швидкості в бордюрний камiнь. Внаслiдок зіткнення в лікарні з ушкодженнями різного ступеня тяжкості опинилися двоє пасажирів авто віком 24 та 26 років. Як з’ясувалося в лікарні, обидва вони перебували в нетверезому стані. Освідчити на предмет тверезості самого водія не вдалося, бо той просто втік із місця пригоди...
А загалом упродовж минулих суботи-неділі працівники Державтоінспекції краю склали 708 адмінпротоколів на порушників ПДР, з яких 50 перебували в нетверезому стані.

Про це повідомляє ГУМВС України в Закарпатській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору