Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині пенсіонерка вбила сапою свою подругу по чарці

Хмельницька область 06-лис, 2009, 10:509 Lobanovskiy 925
Сивина у голову — біс у ребро. Зазвичай, це прислів’я застосовують по відношенню до чоловіків, які у поважному віці зважуються на необдумані вчинки. Але й жінки з віком схильні виявляти не властиві їм раніше якості. Виростивши дітей і залишившись на самоті, вони шукають втіхи у життєвому вирії. Хтось поринає з головою у господарство, а хтось, не витримавши самотності, підпадає під вплив згубних пристрастей.
Про це повідомляє ВЗГ УМВСУ в Хмельницькій області.


Так, 71-річна мешканка Шепетівки, на старості років залишившись наодинці з собою у власному опустілому помешканні, пристрастилася до спиртного, щовечора топлячи свої проблеми і невеселі думки на дні чарки. Час від часу до застілля приєднувалася 56-річна сусідка, яка теж була не проти хильнули оковитої холодними осінніми вечорами.
Того листопадового вечора товаришки «приговорили» на двох літру самогону і молодша з жінок вирішила заночувати у сусідки. Пенсіонерці таке рішення, прийняте без врахування її думки, не сподобалося. Але у відповідь на свій протест вона отримала добрячого стусана у груди. Вмить скипівши від такої неповаги, захмеліла господарка дому схопила у руки сапу, яка першою серед інших речей потрапила на очі, і заходилася «виховувати» городнім інвентарем подругу. «Просапавши» кілька разів сусідку гострим лезом по голові, бабуся злякалася, побачивши, що та залилася кров’ю і впала додолу. Не пам’ятаючи себе, вона вмить опинилася біля сусідського двору і почала благати викликати «швидку». «Швидка» приїхала, щоправда, одразу з правоохоронцями, викликаними тими ж таки сусідами. Але зарадити бідолашній жінці з розрубаною головою вони, на жаль, уже не змогли — потерпіла померла на місці події.
Тепер хвацькій бабусі, не зважаючи на її похилий вік, загрожує кілька років тюремного ув’язнення. Не виключено, що останні дні свого життя їй доведеться провести у в’язниці.

Інна ПРОНИК
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору